Päämiehet

NDC Networksin tuoteportfolio kattaa kaikki kriittisen tietoliikenteen osa-alueet. Toimittajavalinnassa painotamme luotettavuutta, hyvää hinta/laatu-suhdetta, sitoutunutta tukipalvelua ja ripeää toimitusketjua.

Rakennamme järjestelmät aina asiakkaan tarve ensin, emme laitevalmistajan lakki päässä. Tämän vuoksi edustamme useita samankaltaisia merkkejä: Jokaisella valmistajalla on vahvuutensa, ja rakennamme järjestelmät aina parhaiten sopivista komponenteista.

Kun etsit tuotetta jonka ominaisuudet ja budjetti ovat vielä auki, autamme vaatimusten selvittämisessä ja tarjoamme parhaiten sopivan vaihtoehdon.


RAD

RAD Group ja sen tytäryhtiöt ovat erikoistuneet tietoliikenteen solmukohtien ongelmiin. Valikoimassamme on uusien ja vanhojen verkkojen yhdistämisen työkaluja (‘Access’), langattomiin verkkoihin ja linkkeihin (Airmux) ja tietoturvallisiin sähköasemakytkimiin (RADiFlow).

 

Ruggedcom

Ruggedcom on alkujaan Kanadalainen extreme-olosuhteisiin keskittynyt tietoliikennevalmistaja, joka on sähköverkkopuolella tietoverkkojen de facto IEC61850 kytkin- ja WiMAX -toimittaja järeän konstruktion ja korkean luotettavuutensa ansiosta. Ruggedcom siirtyi Siemensin omistukseen vuonna 2012, ja NDC Networks on Suomen ainoa täysiverinen jälleenmyyjä.

 

Moxa

Moxa on tunnettu ja luotettava teollisuuden tietoliikenteen laitetoimittaja, ja sen portfoliosta löytyy yleensä ratkaisu lähes kaikkiin mahdollisiin teollisuuden tarpeisiin. Juuri näistä syistä Moxa on yksi johtavia tietoliikennevalmistajia Suomessa – ja maailmalla.

 

Conel

Conel on Tsekkiläinen, korkealaatuisia mobiilimodeemeja Tsekeissä valmistava yritys, jonka ratkaisuja leimaa korkea laatu, panostus ohjelmoitavuuteen, sekä modulaarinen rakenne. Jos tarvitset suuren määrän modeemeja, Conel toimittaa tarpeisiisi muokatun tuotteen, ja NDC Networks auttaa ohjelmoinnissa.

 

SAF Tehnika

SAF Tehnikan mikroaaltolinkit ovat saavuttaneet suuren suosion Suomalaisten sähkö- ja teleyhtiöiden verkkoinfrassa. Menestyksen salaisuus on korkea luotettavuus ja fiksusti mietityt yksityiskohdat niin tekniikassa kuin asennettavuudessakin. Toimitamme linkkejä ja varaosia, ja autamme suunnittelussa.

 

IMC Networks

B&B Electronics -konserniin kuuluva IMC on ethernet-mediamuuntimien asiantuntija. Tuotelaatu on ensiarvoista IMC:lle, ja siksi ne valmistetaan edelleen USA:ssa. Kun ympäristön vaatimukset ovat korkealla, IMC on ainoa vaihtoehto.

 

Pan Dacom

Pan Dacom Direkt valmistaa korkealaatuisia passiivisia optisia multipleksereitä, jonka avulla valokuidun kapasiteettia päästään kasvattamaan moninkertaisesti. Valitsimme Pan Dacomin korkealaatuisen optiikan takia.

 

Lantech

Lantech on edullinen ja teollisuusympäristöissä hyvin toimiva kytkinvaihtoehto. Tuotteita löytyy mm. useilla eri sertifikaateilla (Det Norske Veritas, EN50155 liikkuvalle kalustolle, IEC61850), ja DIN-kiskoasenteiset tuotteet ovat poikkeuksellisen kapeita.

 

Korenix

Beijer-konserniin kuuluva Korenix on yksi NDC Networksin avaintoimittajista, koska Korenix on onnistunut toistuvasti pysymään kilpailijoidensa edellä innovatiivisen tuotekehityksen, tehokkaan tuotantonsa ja tiukan laadunvalvonnan avulla. Tuoteportfolio kattaa kaikki keskeiset teollisuustietoliikenteen tarpeet. Vahva etenkin PoE -tuotteissa.

Comtrol

Comtrol on teollisuustietoliikenteen Rolls Royce. Tinkimättömästi rakennettuja, kestäviä sarjaliikenne- ja IP-tuotteita vaativiin asennuksiin. Sovelluskohteita ovat mm. sähköverkot, liikenteenohjaus, hotellit, lääketiede, ja monet muut.

Frontline

Frontline on sarjaliikenne- ja Bluetooth-analysaattoreiden asiantuntija ja markkinajohtaja suomessa. Frontlinen Bluetooth LE ja NFC -analysaattorit ovat korvaamaton apu lisälaitekehityksessä. Nykyään Frontline tarjoaa myös Bluetooth interoperability -testausta, joita välitämme Suomessa.