Uutiset

Etäyhteydet teollisen internetin sovelluksiin

7.6.2017

NDC Etäyhteys 2NDC Etäyhteys on palvelu, jonka avulla voidaan toteuttaa teollisen internetin etäyhteydet turvallisesti ja helposti. Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Etäyhteyspalvelumme skaalautuu järjestelmän kasvaessa. Järjestelmä soveltuu sekä tiedonkeruu- että etähallintakäyttöön.

Palveluun liitettävät päätelaitteet valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Päätelaitteena voidaan käyttää esim. B+B:n mobiilireitittimiä.

Vaivaton käyttöönotto

NDC Etäyhteyden käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa. Palvelun käyttöönotto ei vaadi investointeja eikä pitkää sitoutumisaikaa. Uudet päätelaitteet liittyvät etäyhteyspalveluun ilman konfigurointia. Järjestelmän testaus on ilmaista. Pyydä testitunnukset vaikka heti!

Skaalautuva ja joustava

awsEtäyhteyspalvelu käyttää alustanaan Amazon AWS -virtuaaliympäristöä. Palvelu kasvaa järjestelmän tarpeiden kasvaessa, joten se soveltuu suurillekin laite- ja datamäärille. Etäyhteyspalvelu voidaan myös integroida asiakkaan järjestelmiin, tai koko palvelu voidaan siirtää asiakkaan palvelimelle.

Tietoturvallinen

Etäyhteyspalvelun tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota usealla eri osa-alueella. Etäyhteyksien välinen verkkoliikenne on salattua. Jokaisella palveluun liitettävällä päätelaitteella ja käyttäjällä on yksilölliset tunnistautumisavaimet. Etäyhteyspalvelun keskitetyllä palomuurilla voidaan hallita päätelaitteiden ja käyttäjien välisiä yhteyksiä. Lisäksi päätelaitteiden omien palomuurien avulla voidaan rajoittaa liikennettä paikallisesti.

Valvotut yhteydet

monitoringVerkonvalvontajärjestelmän ansiosta mahdollisiin ongelmatilanteisiin pystytään reagoimaan nopeasti. Järjestelmän avulla voidaan seurata päätelaitteiden tilaa reaaliaikaisesti, ja tehdä eritasoisia hälytyksiä ongelmatilanteista. Verkonvalvontajärjestelmä tallentaa päätelaitteista historiadataa mm. latenssista, signaalinvoimakkuudesta, käyttöjännittestä, sisälämpötilasta sekä käytettävästä yhteystavasta (LTE / 3G / 2G).

Operaattoririippumaton

NDC Etäyhteys ei ole sidottu tiettyyn operaattoriin tai tiedonsiirtotapaan. Palvelu toimii yhtä hyvin kiinteässä kuin mobiiliverkossa, Suomessa ja ulkomailla. Etäyhteys muodostuu automaattisesti, kun laite saa verkkoyhteyden. Uuden kohteen käyttöönotto on tästä syystä nopeaa, ja sama ratkaisu toimii kohteesta riippumatta.

Laiteriippumaton

NDC Etäyhteys perustuu avoimesti saatavilla oleviin tekniikoihin. Palveluun voidaan liittää usean valmistajan päätelaitteita. Näin ei jouduta tilanteeseen, jossa etäyhteydet olisivat yhden valmistajan ratkaisun varassa. Palveluun voidaan liittää myös muita aktiivilaitteita kuten palvelimia, työasemia sekä huoltohenkilökunnan tietokoneita ja muita älylaitteita.

Kysy lisää!

Kysy lisää NDC:n etäyhteysratkaisuista:

Mikko Kiertonen, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885.

← Takaisin uutislistaan