Uutiset

4RF: Radiomodeemien uusi sukupolvi

28.9.2017

Radiomodeemit ovat ylivoimaisen luotettava keino kriittisten sovellusten tiedonsiirtoon. Tarve suuremmalle datanopeudelle, koventuneet tietoturvavaatimukset sekä IP-liikenne nousevat jatkuvasti esille radiomodeemiratkaisuista puhuttaessa. Näihin haasteisiin vastaa markkinoiden edistyksellisin radiomodeemi 4RF Aprisa SR+.

SR-4

4RF Logo (2)

Enemmän sovellusdatakapasiteettia

Aprisa SR+ radiomodeemeilla saadaan puristettua tarjolla olevasta siirtokaistasta enemmän irti hyötydataa kuin markkinoiden muilla IP-kykyisillä radiomodeemeilla. Tehokas radiorajapinnan käyttö, adaptiivinen modulaatio, virheenkorjaus sekä IP-otsikkokenttien optimointi mahdollistavat parhaimmillaan jopa kahdeksankertaisen sanomamäärän verrokkilaitteisiin nähden.

Tietoturva, tietoturva ja tietoturva

Pelkkä liikenteen salaus ei riitä estämään tahallista tai tahatonta vahinkoa. Vahvan salauksen lisäksi salausavaimia on pystyttävä vaihtamaan helposti. Järjestelmän käyttäjät, kommunikoivat laitteet ja vastaanotetut viestit on pystyttävä todentamaan oikeiksi. Aprisa SR+:n työkalupakki sisältää nykyaikaiselta tietoliikennelaitteelta vaadittavat tietoturvaominaisuudet.

Helppo käytettävyys ja monipuoliset verkko-ominaisuudet

4RF Aprisa SR+ kykenee välittämään sekä sarja- että pakettidataliikennettä. 4RF Supervisor -hallintasovelluksella laitteiden konfigurointi ja hallinta on helppoa ja nopeaa liikenteen tyypistä tai verkkokonfiguraatiosta riippumatta. Näiden ominaisuuksien myötä 4RF-radiomodeemit ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta Suomessa. Viimeisen vuoden aikana NDC on toimittanut modeemeja lukuisiin jo päättyneisiin ja nyt käynnistymässä oleviin verkkototeutusprojekteihin.
Lisätietoja: Vesa Karppi +358 400 871 107

Avainsanat: , , , , , ,

← Takaisin uutislistaan