ndc_energiaverkot_digital_hero.jpg

KAUKOKÄYTTÖVERKKOJEN

RATKAISUT

Kun verkkosi luotettavuus on elintärkeää, NDC:n ratkaisut ja palvelut turvaavat yöunesi.

Ratkaisut ja palvelut

Varmatoimiset verkot

 

Varayhteydet ja teknologiariskien hajautus ovat hyvän ratkaisun perusta. Meiltä saat laitteet, suunnitelman ja vaikka koko projektin.

Tietoturva & havainnointi

 

Kaukokäyttöverkon suojaaminen vaatii osaamista. Turvallisen verkkoratkaisun kruunaa maailman johtavan tietoturvatalon takaama havainnointipalvelu.

Luotettavaa
ylläpitoa

 

Ylläpidämme useita
energiaverkkoja, ja tiedämme,
mitä hyvä ylläpitopalvelu vaatii.

ndc_markus_lores2_edited.jpg
Ota yhteyttä!

Markus Ahonen vastaa kaukokäytön järjestelmien ja tietoturvapalveluiden myynnistä. 

markus@ndc.fi

045-6709872

Kiitos viestistäsi!

 

Varmatoimiset verkot

Suunnittelemme ja ylläpidämme kaukokäyttöverkkoihin tietoliikenneratkaisuja, joilta vaaditaan korkeaa käytettävyyttä etenkin vikatilanteissa. Avaimet käteen -tyylillä, tietenkin.
Tunnemme erikoisympäristöt

Ydinosaamistamme ovat kaukokäyttöverkkojen erikoistarpeet kuten sarjaliikenneprotokollat IEC 101, IEC 104 ja MODBUS. Meille on luontevaa pitää vanhakin tekniikka käyttökelpoisena, vaikka verkko uudistuu.

Langattomien teknologioiden osaaja

Varsinainen bravuurinumeromme on langaton, eri tekniikoita yhdistelevä hybridiverkko, joka toimii puhtaasti IP-tekniikan päällä. Olemme ainoa ratkaisutoimittaja, jonka repertuaariin kuuluvat kaikki viisi kaukokäyttöverkkojen langatonta teknologiaa: Mobiiliverkot, kaukokäyttö-WiMAX, yksityiset satelliittiverkot, IP-pohjaiset radiomodeemiverkot ja mikroaaltolinkit.

Tietoturva ja aktiivinen suojaus

Tietoturvaratkaisumme ottavat huomioon kaukokäyttöverkkojen erikoistarpeet. Monitoroimme verkkoasi hyökkäysten varalta - yhteistyössä maailman johtavan tietoturvatalon kanssa.
Verkon kovennus

Kaukokäyttöverkko on energia-yhtiön verisuonisto. Siksi suojausratkaisumme suunnitellaan aina sen ehdoilla - ja samalla suojaamme myös toimistoverkkosi. Kenttäkohteiden, SCADA-palvelimien ja toimistoverkon​ suojaaminen yhtenäisellä ratkaisulla varmistaa, että kuorisuojauksesi on kunnossa.

SOC-palvelut

 

SOC-palvelumme perustuvat Cinian tytäryhtiö Optimesysin palveluihin. Tutustu niihin täällä!

 

Luotettavaa ylläpitoa

Ylläpidämme useita suomalaisia kaukokäyttöverkkoja. Kokemuksestamme on hyötyä, kun päivität verkkosi valvontaratkaisua.
Kokemuksesta
on hyötyä

​NDC vastaa useiden huolto-varmuuden kannalta kriittisten kaukokäyttöverkkojen monitoroinnista ja valvonnasta.

NDC Valvomoratkaisu

NDC:n kehittämä verkon monitorointiratkaisu on suunniteltu erityisesti kaukokäytön tarpeisiin, ja se pelaa hyvin yhteen energiayhtiön IT-asiantuntijoiden ja SCADA-valvomon henkilökunnan kanssa.

Fiksua valvontaa

Jaamme verkon valvonnan työkuorman asiakkaan haluamalla tavalla, ja varmistamme, että asiantuntijamme ovat käytettävissäsi pulmatilanteissa ja kehityssuuntia pohtiessa.

 
cinia_tag_ndc.png