NDC REMOTECONNECT

Kokonaisratkaisu IoT:n, etähuollon ja tiedonkeruun etäyhteyksiin

Tehokkuutta huoltotoimintaan

ikoni-300-raketti.png

Onko tavoitteenasi kehittää ammattimainen etähuoltoratkaisu, jolla voisit tehdä vianselvitystä ja huoltotoimenpiteitä kentällä oleviin laitteisiin? Ja tätä varten tarvitsisit luotettavat etäyhteydet kohteisiin.

Miten tämä voidaan toteuttaa ilman mittavia alkuinvestointeja? Entä miten varmistetaan, että järjestelmä kasvaa saumattomasti liiketoiminnan mukana?

Luotettavat etäyhteydet vaivattomasti

update.png

NDC RemoteConnect on asiantuntijoidemme suunnittelema ja ylläpitämä etäyhteysratkaisu, jonka avulla toteutat huollon etäyhteydet, oli kohteita vain muutama tai tuhansia.

NDC RemoteConnect on helppo ottaa käyttöön, ja se skaalautuu saumattomasti liiketoimintasi mukana. Palvelu soveltuu huoltoliiketoiminnan digitalisointiin ja IoT-ratkaisujen selkärangaksi.

 

Lue lisää alta, tai ota suoraan yhteyttä.

1.png
Maapallon toisella laidalla on laite, jota haluat huoltaa.

Palvelukuvaus

Mihin tätä tarvitaan?

NDC RemoteConnect on etäyhteyksien operointipalvelu, jonka tarjoaa tietoliikenneyhteydet etähuollon ja tiedonkeruun tarpeisiin.
 

Palvelua voidaan käyttää järjestelmien vianselvitykseen, huoltoon ja järjestelmäpäivityksiin verkon yli.
 

Etäyhteyden avulla voidaan myös valvoa järjestelmien tilaa ja kerätä niistä tietoa.

Palvelun sisältö

Asiakkaan kohteisiin toimitettavat päätelaitteet muodostavat automaattisesti yhteyden NDC RemoteConnect -palveluun. Tämän jälkeen käyttäjä voi mistä ja milloin tahansa ottaa etäyhteyden kohteeseen.
 

Palvelun käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta, ja se on suunniteltu skaalautumaan järjestelmän kasvaessa. Ratkaisu toimii maailmanlaajuisesti, sekä kiinteässä että mobiiliverkossa.

Edut

  • Helppous: Päätelaitteet toimitetaan asennusvalmiina. Laitteet liittyvät palveluun automaattisesti verkkoyhteyden saadessaan.

  • Skaalautuvuus: Palvelu soveltuu pieniinkin projekteihin, mutta skaalautuu tarvittaessa tuhansien päätelaitteiden verkoksi.

  • Riippumattomuus: Palvelu toimii kaikilla operaattoreilla ja yhteystavoilla maailmanlaajuisesti. Palvelun päätelaitteina voidaan käyttää usean valmistajan laitteita.

  • Joustavuus: Palvelu on mahdollista integroida asiakkaan järjestelmiin.

  • Tietoturva: Palvelu tarjoaa korkean tietoturvan etäyhteyksille.

  • Luotettavuus: NDC:n valvomo varmistaa palvelun toimivuuden.

Näin pääset alkuun

Soita ja kutsu itsesi käymään, tai pyydä meidät paikan päälle! Käydään tarpeet yhdessä läpi ja katsotaan vaikka sopiva pilottikohde, jossa pääset tutustumaan palveluun käytännössä. Ota yhteyttä!

Referenssejä

fastems-16-9.png

"NDC on yrityksenä alansa asiantuntija. He ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja pystyivät toimittamaan meille sopivan kokonaisratkaisun. Skaalautuvan ratkaisun avulla voimme kasvattaa palveluliiketoimintaamme sillä tahdilla kuin haluamme."

Janne Kivinen

CIO

Fastems Oy

Lue referenssitarina!

leica-16-9.png

”Voin suositella NDC:n tiedonsiirtoratkaisua omille asiakkailleni ja kaikille muillekin, jotka tarvitsevat datansiirron kokonaisratkaisua”. 

Janne Hulkko

Tuotepäällikkö

Leica Geosystems

Lue referenssitarina!

ndc_mikko_lores2.jpg
Ota yhteyttä!

Mikko Kiertonen tuntee teollisen internetin teknologiat ja on erityisesti etäyhteysratkaisujen asiantuntija.  

mikko@ndc.fi

050-4654885

Kiitos viestistäsi!