top of page
Drone Lens

Kamera- ja turvallisuusratkaisut

Sujuvuutta vaativien kamera- ja turvallisuusjärjestelmien rakentamiseen ja operointiin

Kameravalvonta-järjestelmät 
erikoistarpeisiin

 

Kun vaatimuksesi poikkeavat valtavirrasta, rakennat uutta tai päivität vanhaa, autamme hankesuunnittelussa, projektinhallinnassa ja optimoinnissa.

Turvallisuus-järjestelmien kunnossapito

 

Laajojen turvallisuus-järjestelmien kunnossapito vaatii suunnitelmallisuutta ja kykyä kehittää palvelua jatkuvasti. Cinia on erikoistunut kriittisen infran turvallisuusjärjestelmiin. 

Tekoälyratkaisut ja hahmontunnistus

Lisää tuotantosi laatua ja paranna huoltovarmuutta tekoälypohjaisten hahmontunnistus- ja tiedonkeruuratkaisujen avulla.

 

Kameravalvonta-järjestelmät erikoistarpeisiin

Kun vaatimuksesi poikkeavat valtavirrasta, rakennat uutta tai päivität vanhaa, autamme hankesuunnittelussa, projektinhallinnassa ja optimoinnissa.

Cinialla on pitkä kokemus vaativien kameravalvontajärjestelmien toteutuksessa teollisuuden, energiayhtiöiden ja viranomaisten tarpeisiin.

Suunnittelemme tarpeisiisi sopivan ratkaisun, ja valvomme projektin toteutumista aikataulussa. Integroimme kameravalvontajärjestelmän olemassaoleviin ympäristöihin hallitusti. Hyödynnämme tarvittaessa Cinian omaa maanlaajuista valokuituverkkoa ja konesalikapasiteettia luotettavan ratkaisun toteuttamiseksi. 

Eroamme kilpailijoistamme palvelun kokonaisvaltaisuudessa: Kun projekti valmistuu, emme jätä sinua yksin valmiin järjestelmän kanssa, vaan hoidamme halutessasi myös sen ylläpidon ja kehityksen.

Turvallisuus-järjestelmien kunnossapito

Laajojen turvajärjestelmien kunnossapito vaatii suunnitelmallisuutta ja jatkuvaa kehittämistä. 
Cinia on erikoistunut kriittistä infrastruktuuria suojaaviin turvallisuusjärjestelmiin.

Ylläpidämme älykkäitä kameravalvontaratkaisuja ja kiinteistöturvallisuuden eri järjestelmiä. Olemme erikoistuneet kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin. Olemme parhaimmillamme silloin, kun toiminnan on oltava korkealaatuista.

Asiantuntijoiden miehittämä 24/7 palvelukeskuksemme reagoi puolestasi vikatilanteisiin käynnistämällä tarvittavat huoltotoimenpiteet. Maanlaajuinen kumppaniverkostomme hoitaa kenttäkunnossapidon sovitulla vasteajalla.

Tekoälyratkaisut ja hahmontunnistus

Lisää tuotantosi laatua ja paranna huoltovarmuutta tekoälypohjaisten hahmontunnistus- ja tiedonkeruuratkaisujen avulla.
 

Tekoälypohjainen kuvadatan analysointi mahdollistaa täysin uudenlaiset ratkaisut jolla voidaan parantaa tuottavuutta ja laatua. Samalla vähennät tarvetta tylsälle ja toistuvalle työlle.

Hahmontunnistus soveltuu erityisesti laadunvarmistukseen, vikatilanteiden havaitsemiseen, prosessien automatisointiin sekä liikennevirtojen analysointiin.

Meiltä saat AI-käyttöön soveltuvat teollisuustietokoneet ja IoT-gatewayt, sekä juuri sinun tarpeisiisi sovitetut ohjelmistoratkaisut.

bottom of page