109_VmVjdG9yIDEwIDYuMDYuMTU.jpg

KORENIX

Teollisuus-IT:n haastaja  

Korenix on alunperin Moxalta lähteneiden perustajien haastaja teollisuus-IT:n markkinoilla. Nykyään Beijer-konserniin (Beijer / Westermo / Korenix) kuuluva Korenix keskittyy teollisuus-IT:ssä mekaanisesti kestäviin ja luotettaviin peruskomponentteihin, sekä langattomiin ratkaisuihin. Korenixin tuotteita näkee myös Beijerin, Westermon ja Comtrolin väreissä.

Laatuun suhtaudutaan tosissaan: 100% Korenixin tuotteista testataan ennen toimitusta, ja tuotteille myönnetään lähes aina 5v takuu.

Mediamuuntimet turvayhtiöiden suosiossa

Korenixin sitoutuminen laatuun näkyy parhaiten mediamuuntimissa, joissa usein säästetään kustannussyistä. Korenix on onnistunut suunnittelemaan tuoteperheen, joka on mekaanisesti järeä ja toiminnaltaan luotettava, mutta ilman korkeaa hintaa. Siksi ne ovatkin etenkin turvayhtiöiden suosiossa, joissa kustannuspaineet pakottavat yleensä valitsemaan toimistotason laitteita silloinkin, kun asennuskohde vaatisi korkeampaa luotettavuutta.

 

Tiivis ja toimiva kytkinportfolio

 

Korenixin kytkinportfolio kattaa kaiken tarvittavan esim. kameravalvontaverkkojen toteutukseen, ja ne tukevat erilaisia virransyöttömahdollisuuksia vaivattomasti. Yhtenä erikoisuutena ovat korkeilla porttimäärillä varustetut DIN-kiskoon soveltuvat hallitut kytkimet. Ne ovat käteviä varsinkin ahtaissa asennuskoteloissa joissa tarvitaan korkeita porttimääriä.

Lataa Korenixin kytkinportfolio kätevänä PDF:nä!

Korenix-logo-comp255422.gif

Ota yhteyttä - suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan Korenix-ratkaisun.

cinia_tag_ndc.png