ndc_logistiikka-ja-konfigurointi_digital

LOGISTIIKKA JA KONFIGUROINTI

Jos IoT-ratkaisusi toimittaminen maailmalle vaatii joustavuutta, teknistä osaamista ja skaalautuvuutta, me olemme oikea osoite.

ikoni-300-raketti.png

Nyt sitä IoT:tä!

Hienoa! IoT-projektisi on saanut vihreää valoa, ja nyt pääset aloittamaan käyttöönoton levittämällä IoT-laitteita ympäri maapalloa!

Mutta miten laitteet saadaan toimitettua asentajille valmiiksi konfiguroituna? Entä mitä jos asentajalla on kysymys tai ongelma?

ikoni-300-boksi.png

Tuotteet maailmalle

NDC IoT logistiikkapalvelu hoitaa projektisi hankinnan ja toimitukset sekä IT-taitoja vaativat konfigurointityöt. 

Palvelumme soveltuu yrityksille, joiden ratkaisun toimittaminen maailmalle vaatii joustavuutta, teknistä osaamista ja skaalautuvuutta.

Palvelukuvaus

Mihin tätä tarvitaan?

Kun toteutat laajan IoT-ratkaisun, hoidamme kanssasi laitelogistiikan kokoonpanosta postitukseen ja käyttöönottoon asti.

 

Erikoisosaamistamme on valmistella laitteet jo ennen toimitusta niin, että niiden käyttöönotto kentällä on mahdollisimman vaivatonta.

 

Kun laitteet saapuvat asentajalle, palvelukeskuksemme antaa laitteisiin liittyvää tukea.​

Palvelun sisältö

  • Laite- ja tavarahankinnat, kokoonpano ja kotelointi, johtosarjat ja kaapelit, merkkaus, tarroitus, pakkaus, postitus

  • Firmware-päivitykset, sovellusten asennus, esikonfigurointi, järjestelmädokumentaation päivittäminen, laitteiden tietojen perustaminen järjestelmiin, käyttöönottotestaus

  • Palvelukeskus, joka vastaa teknisiin kysymyksiin ja ratkoo kentällä ilmeneviä ongelmia

Edut

Palvelumme salaisuus on, että automatisoimme mahdollisimman suuren osan konfigurointityöstä, jolloin asennustyöt voidaan tehdä virheettä ja tehokkaasti. 

 

Kun liiketoimintasi lähtee räjähdysmäiseen kasvuun, automatisointi auttaa skaalautumisessa: toimitamme yhtälailla yksittäisiä kuin satojen laitteiden toimituseriä.

Näin pääset alkuun

Tuo tiimisi meille aamiaissessioon. Sen aikana käymme yhdessä läpi tarpeesi sekä tiimisi havaitsemat käyttöönottoon liittyvät haasteet.

 

Tämän jälkeen iteroimme yhdessä ensimmäisen ehdotuksen prosessista. Ota yhteyttä!

 

Referenssejä

2018-10-12_0906.png

"Superoperator automatisoi autopesuloita ympäri maailmaa. NDC toimittaa vesitiiviiseen koteloon valmiiksi kasatun järjestelmän, joka on konfiguroitu valmiiksi ja testattu toimivaksi ennen lähetystä. Säästämme merkittävästi aikaa asennustöissä, ja olemme pystyneet kasvattamaan liiketoimintaamme nopeasti NDC:n ansiosta."

Erkki Aminoff

Toimitusjohtaja

Superoperator

2018-10-12_0907.png

"Empower toimittaa joka vuosi asiakkailleen yli tuhat uutta tietoliikennelaitetta muuntamoautomaatioprojektien yhteydessä. NDC asentaa SIM-kortit, lataa asetukset ja testaa toimivuuden, jonka jälkeen laitteet postitetaan asentajille. Asennusryhmät pystyvät nyt hoitamaan useita kohteita yhden päivän aikana."

Ville Tuominen
Vice President,
Head of Services Business

Empower Oyj

 
ndc_markus_lores2_edited.jpg
Ota yhteyttä!

Markus Ahonen auttaa ratkaisemaan liiketoimintaprosessien ongelmia, ja vastaa laajojen käyttöönottoprojektien ja ylläpitomallien suunnittelusta.   

markus@ndc.fi

045-6709872

Kiitos viestistäsi!

 
cinia_tag_ndc.png