MOXA

Teollisuus-IT:n johtava merkki  

Moxa on teollisuus-IT:n uranuurtaja, joka tunnetaan Suomessa teollisuusverkkojen luotetuimpana laitevalmistajana. Moxan tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia.

Laaja portfolio mahdollistaa yhden merkin periaatteen

Moxa on teollisuus-IT:n suurimpia laitevalmistajia. Moxan vahvuus on sen kattava tuoteportfolio, jonka avulla laajatkin järjestelmät voidaan toteuttaa yhdellä tuotemerkillä ja yhden hallintajärjestelmän kautta. Tähän eivät kilpailijat pysty.

Täysi palvelu NDC:ltä 

NDC on jälleenmyynyt Moxaa vuodesta 2001, ja olemme Suomen pisimpään toiminut Moxan edustaja ja asiantuntija Suomessa. Pystymme käyttämään koko Moxan tuotevalikoimaa ratkaisusuunnittelussa sekä tarjomaan niihin liittyviä asiantuntijapalveluita projektin suunnittelu- ja toteutusvaiheessa. 

 

Teollisuus-ethernetin ja sarjaliikenteen luottopelaaja

 

Moxa tunnetaan erityisesti sen teollisuukytkimistä. Tuoteportfolio sisältää kytkimiä teollisuus-, juna- ja sähköasemaympäristöihin. Ominaisuudet kattavat PoE-, reititys- ja 10G teknologiat. 

Sarjaliikenteen osalta Moxa on erikseen sitoutunut tukemaan sarjaliikennetuotteitaan pitkäjänteisesti, ja Moxa NPort sarjaliikennepalvelimia saa Moxan sitoumuksen mukaan vielä vuonna 2025.

Tuotteet

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2021 and beyond. All your base are belong to us.