Mobiilireitittimet, anturit ja tarvikkeet

toimittaja_v_0001s_0028_Layer 3.jpg

Advantech on Taiwanilainen miljardiluokan tietotekniikan komponenttien ja laitteiden valmistaja. Portfolio sisältää teollisuus-IT:n lisäksi mm. sulautettujen järjestelmien komponentteja, teollisuusautomaatiota, teollisuustietokoneita, kameravalvontajärjestelmiä ja terveydenhuollon IT-järjestelmiä.

NDC Networks on Advantechin edustaja ja asiantuntija Suomessa. Asiantuntemuksemme kattaa erityisesti mobiilireitittimet, IoT-sensorit ja teollisuus-IT -portfolion.

Lue lisää...

toimittaja_v_0001s_0004_Layer 27.jpg

Sierra Wireless on maailman suurin M2M-reititinten ja 3G/4G/5G modulien valmistaja. Sierralla on yli 400 patenttia langattomassa teknologiassa, ja käyttää 75M€ vuosittain tuotekehitykseen. Työn jälki on ammattimaista, ja siksi Sierraa käytetään silloin, kun luotettavuus on tärkeintä.

NDC Networks on Sierra Wirelessin edustaja Suomessa.  Sierra valitsee tarkkaan jälleenmyyjänsä, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme Sierran hyväksymä asiantuntijapartneri. 

Lue lisää...

Teltonika_logo_edited.jpg

Teltonika on tietoteknisten laitteiden valmistaja, joka on kasvanut nopeasti tunnetuksi luotettavista, turvallisista ja helppokäyttöisistä laitteista. Teltonikan valmistamia laitteita on myynnissä jo yli 130 maassa ja he ovat olleet IoT laitteiden parissa jo vuodesta 1998.

NDC Networks on Teltonikan edustaja ja asiantuntija Suomessa. Asiantuntemuksemme kattaa erityisesti mobiilireitittimet ja verkkolaitteet

Lue lisää...

option-logo.png

Option valmistaa IoT-projekteihin soveltuvia mobiilireitittimiä. Laitteiden erikoisuus on niiden modulaarinen arkkitehtuuri, joka mahdollistaa erittäin monipuoliset sähköiset liitännät, varsinkin taloautomaatioympäristöihin. Kokonaisuuden kruunaa softaympäristö joka on helppo hallita ja ylläpitää.

Lue lisää...

Garderos_color_on_blue.jpg

Garderos on saksalainen energiayhtiöiden tarpeisiin erikoistunut mobiilireitittimien valmistaja. Laitteiden vahvuus tulee niiden ohjelmistopaketista, joka on varsin kattava ja laadukkaasti toteutettu. Keskitetty hallinta ja lähes kaikilla taajuuksilla (2G/3G/4G, CDMA450, LTE450, xDSL, Ethernet, LWL) toimivat reitittimet sopivat laajoihinkin tele -ja teollisuusympäristöihin.

Kestävä rakenne ja korkea Saksalainen laatu tekee Garderoksen mobiilireitittimistä ideaalin myös viranomaisverkkojen käyttöön.
 

Lue lisää...

Panorama-antennas-logo.png

Panorama Antennas on joustavuutensa ja luotettavuutensa vuoksi valikoitunut NDC:n luottotoimittajaksi suurimmissa projekteissamme.

Panoraman valikoima on laaja ja kattaa erityisen hyvin ajoneuvoihin soveltuvat antenniratkaisut. Panoraman vahvuutena on hyvä yhdistelmäantennien suunnittelutaito - joka on yhä tärkeämpää erilaisten langattomien teknologioiden lisääntyessä jatkuvasti.

Lue lisää...

 

Teollisuus-IT

 

Langattomat järjestelmät ja televerkot

toimittaja_v_0001s_0007_Layer 24.jpg

RAD on liityntäverkkojen ratkaisu- ja laitetoimittaja, jolta löytyy ratkaisut silloin kun perinteisten IT-talojen ratkaisut  eivät riitä. Maailmalla ja Suomessa RAD tunnetaan laadukkaista ja monipuolisista tuotteistaan sekä tele- että teollisuusverkkojen puolella.

RAD osaa sekä kaapeloidut että langattomat verkkoratkaisut. Lisenssivapaalla taajuusalueella toimivat Airmux-radiolinkit ovat kustannustehokas ja erittäin nopea tapa tehdä suorituskykyinen ja turvallinen langaton verkkoratkaisu.

Lue lisää...

SAF-logo.png

SAF Tehnika valmistaa laadukkaita ja luotettavia mikroaaltolinkkejä. SAF:n erottaa muista alan toimijoista sitoutuminen asiakkaan palvelemiseen myös silloin, kun projektissa tulee vastoinkäymisiä. SAF:n toimitusjohtajan sanoin "keskinkertaisen ja hyvän firman ero nähdään siinä, miten asiakasta autetaan silloin, kun kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan." Hyvät tuotteet + loistava palvelukulttuuri = sopiva NDC:n partneri!

Lue lisää...

Siemens-logo.png

Siemens Ruggedcom WIN on kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin kehitetty WiMAX-järjestelmä, joka mahdollistaa satojen neliökilometrien kokoisten langattomien verkkojen rakentamisen.

NDC Networks on toimittanut ja ylläpitää useita energiaverkkojen WiMAX-ratkaisuja. Kaikki nämä verkot perustuvat Siemens WIN teknologiaan.

Lue lisää...

toimittaja_v_0001s_0012_Layer 19.jpg

4RF on radioammattilaisten vuonna 1998 perustettu uusiseelantilainen radiomodeemeihin erikoistunut yritys. 4RF:n radiomodeemit kykenevät välittämään sekä sarja- että pakettidataliikennettä ja 4RF Supervisor -hallintasovelluksella laitteiden konfigurointi ja hallinta on helppoa.

 

4RF on parhaimmillaan tilanteissa, joissa vanhoja sarjaliikennemodeemeja päivitetään IP-pohjaisiksi. Tällöin 4RF:n suorituskyky ja helppo hallinta tekevät niistä helpon valinnan.

Lue lisää...

cinia_tag_ndc.png