top of page

4RF Aprisa SR+ radiomodeemit


Teollisuusautomaation kaukokäytöissä radiomodeemit ovat olleet luotettava ja kustannustehokas tekniikka jo pitkään. Lisääntyvä kaistan tarve, koventuneet tietoturvavaatimukset ja tarve IP-liikennöintiin luo uuden perustan myös radiomodeemeille.


Luotettavaa IP-liikennettä

4RF Aprisa SR+ on uuden sukupolven radiomodeemi, joka kykenee välittämään sekä sarja- että pakettidataliikennettä. Näin radiomodeemien takana olevia ala-asemia voidaan uusia rauhassa yksitellen todellisen tarpeen myötä. Olemassa olevien sarjaliikenneradiomodeemien vaihtaminen uusiin on helppoa, kun edelleen voidaan liikennöidä olemassa olevilla radioluvilla ja antenneilla.

Monipuoliset liitännät

SR+ tukee jopa 4 samanaikaista ethernet- tai sarjaliikennelaitetta. Myös 2 Ethernet + 2 sarjaliikenneporttia on mahdollinen konfiguraatio.

Helppo käyttää

Aprisa SR+ radiomodeemeilla ja 4RF Supervisor hallintasovelluksella voidaan helposti toteuttaa tehokas, turvallinen ja nykyaikainen radiomodeemiverkko.

IP-pohjainen Aprisa SR+ on ollut kaukokäyttöverkkojen suosikki maailmalla jo vuosia, ja sen ohjelmistopino on sekä monipuolinen että lastentaudeista vapaa.

Korkea linjanopeus

Aprisa SR+ radiomodeemien adaptiivinen modulaatio ja virheenkorjaus säätyvät automaattisesti olosuhteiden mukaan. Näin yhteydelle saadaan mahdollisimman korkea datanopeus ja luotettavuus kaukaisemmillekin asemille. Laitteiden kytkin- ja reititinominaisuudet vastaavat tämän päivän vaatimuksiin salauksen, autentikoinnin, liikenteen hallinnan sekä helpon verkkokonfiguroinnin puolesta.

Lisätietoja

Vesa Karppi, vesa.karppi@ndc.fi, 0400 871 107


bottom of page