B+B SmartMotion – häiriötöntä tiedonsiirtoa kahdella LTE-radiollaB+B SmartMotion on kahdella itsenäisellä LTE-radiomoduulilla varustettu reititin, jonka avulla saavutetaan häiriötön tietoliikenneyhteys haastavissakin olosuhteissa.

Viiveetön​​ yhteydenvaihto operaattorilta toiselle


Kahden LTE-radion ansiosta reititin voi olla yhtäaikaisesti yhteydessä kahden eri operaattorin verkkoon. Pääyhteyden katketessa varayhteys on käytössä samantien ilman viivettä. Samoin paluu varayhteydeltä takaisin pääyhteydelle voidaan tehdä kontrolloidusti ja saumattomasti.

Ukko Mobile LTE450 -yhteensopiva

B+B SmartMotion -reititin tukee myös 450MHz LTE-verkkoa. Näin voidaan rakentaa tietoliikenneyhteys kahden operaattorin varaan, jossa esim. pääyhteytenä käytetään Ukko Mobile LTE450 -verkkoa ja varayhteytenä perinteistä mobiiliverkkoa (Sonera, Elisa, DNA).

Luotettavuutta kiinteisiin ja liikkuviin kohteisiin

B+B SmartMotion -reititin on erinomainen valinta sekä kiinteisiin asennuksiin joilta vaaditaan ehdotonta luotettavuutta, että liikkuviin kohteisiin, jossa operaattoreiden kuuluvuus vaihtelee jatkuvasti. Kenttätestien perusteella kahden radion ratkaisu tarjoaa huomattavasti parempaa saatavuutta yksiradioiseen verrattuna: Kun liikkuvassa kohteessa yksittäisen operaattorin saatavuus oli n. 90%, B+B SmartMotion -reitittimellä ja kahdella eri operaattorilla päästiin yli 99% saatavuuteen.

Ohjelmoitava laitealusta

B+B SmartMotion -reitittimessä on avoin ohjelmistorajapinta, jonka ansiosta reitittimeen on mahdollista tehdä omia ohjelmistomoduuleita esim. tiedonkeruukäyttöön. Reitittimeen löytyy myös laaja valikoima jo valmiiksi tehtyjä lisämoduuleita. Lisätietoa B+B:n sivuilla.

Tekniset tiedot

B+B SmartMotion ominaisuuksia:

 • 2 itsenäistä 4G-mobiiliradiota (LTE/LTE450)

 • 4 SIM-korttipaikkaa

 • 2x 10/100 Ethernet (RJ45)

 • PoE-optio (PD, PSE)

 • 1x USB 2.0

 • SD-korttipaikka

 • 2x DI, 1x DO

 • GPS

 • WiFi-optio (802.11b/g/n, AP/STA)

 • Käyttölämpötila-alue -40..+80°C

 • Käyttöjännitealue 10..60VDC


Kysy lisää!

Kysy lisää B+B SmartMotion -reitittimestä: Mikko Kiertonen, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.