Bluetooth LE analysaattorit IoT-laitteiden kehitykseen


Frontlinen protokolla-analysaattorella saadaan askaruttavat ilmiöt kaivettua radiokanavasta esille bittitasolla. Näin tuotekehitys ei pysähdy ja tuotteiden laatua voidaan parantaa. Bluetooth Low Energy (BLE) on uusi, yksinkertaisempaa modulaatiota käyttävä tekniikka, joka on optimoitu pienempiä datamääriä ja pidempää akun kestoa silmällä pitäen. Se tunnetaan myös nimellä Bluetooth Smart, ja on osa Bluetooth 4.0 speksiä.

BLE – suosittu IoT-rajapinta BLE on erityisen suosittu tekniikka uusien IoT-laitteiden toteutukseen. BLE-piirejä on saatavilla useilta valmistajilta, ne kuluttavat erittäin vähän virtaa, ja BLE-piiri löytyy nykyään lähes kaikista uusista kännyköistä, tableteista ja läppäreistä.

Kolme analysaattorivaihtoehtoa BLE:lle Frontline on maailman asiantuntevin Bluetooth-analysaattoreiden valmistaja. BLE rajapinnan testaamiseen on tarjolla kolme vaihtoehtoa, joista lisätietoja allaolevien linkkien takaa.

  1. ComProbe BPA low energy – vain BLE kaistan analysointiin

  2. ComProbe BPA 600 – tehotyökalu samanaikaiseen BT Classic ja BLE kaistojen analysointiin

  3. ComProbe Sodera – laajakaistainen Bluetooth-analysaattori, joka tallentaa samanaikaisesti kaikilta kanavilta kaikki Bluetooth-paketit

Lisätietoja Lisätietoja Frontlinen tuotteista Vesa Karpilta: vesa.karppi@ndc.fi Puhelin: 0400 871 107


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.