Carrier Ethernet – varmaa laatua operaattoriverkkoihin


RAD:n operaattori- ja suurverkkoasiakkaille suunnattu ETX-tuoteperhe kasvaa taas kahdella uudella modulilla. Lue lisää RADin julkaisusta. Operaattoriverkkojen parissa NDC:llä työskentelevä Vesa Karppi kertoo ETX-tuoteperheen eduista verrattuna muihin tekniikoihin: “Pakettiverkkotekniikoista etenkin Carrier Ethernet saa yhä enemmän jalansijaa myös WAN puolella sen tarjoamien etujen vuoksi. MPLS-verkkoihin verrattuna sen etuja ovat verkon yksinkertaisuus, suuri kaistanleveys, kapasiteetti, skaalautuvuus ja joustava palveluiden provisiointi.”

Taattua laatua ja kapasiteettia Ethernet-tekniikalla Carrier Ethernet -verkon keskeisin etu on, että sen avulla WAN-verkkoa voidaan päivittää “best-effort” tasolta taattua kaistaa ja laatua (QoS) tarjoavaksi verkoksi. Tämä on mahdollista myös ympäristöissä, jossa joudutaan välittämään liikennettä olemassaolevien kaapeli- tai radiolinkkiyhteyksien yli. Carrier Ethernet -ratkaisulla loppuasiakas saa sovittuun tasoon sidottua laatua ja palvelua siten että verkon tuotantokustannus pidetään mahdollisimman kustannustehokkaana. Verrattuina aiempiin transmissiotekniikoihin laiteinvestoinnissa ja palvelujen käyttöönotoissa voidaan saada merkittäviä säästöjä koska Ethernet on nykyisin yrityksille tuttu tekniikka LAN puolelta.”

Lisätietoa Lisätietoa Carrier Ethernet -verkoista ja RAD ETX tuoteperheestä Vesa Karpilta, vesa.karppi@ndc.fi, 0400 871 107


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.