Case: Karjaan Puhelin


Karjaan Puhelimen suunnitelmissa oli vanhan kupariverkon korvaaminen Raaseporin ja Hangon alueella nykyaikaisella kuituverkolla. Karjaan puhelin on 1920 perustettu Finnet-liittoon kuuluva yhtiö, joka tarjoaa ICT-palveluita kuluttajille, yrityksille, yhteisöille sekä operaattoreille pääsääntöisesti Raaseporin, Hangon sekä Inkoon alueilla. Karjaan puhelin on SDH-verkossa tarjonnut yritysasiakkailleen synkronisia 2Mbit/s E1-yhteyksiä ja edelleen on kohteita missä esimerkiksi yritysvaihdetta varten tarvitaan tällainen liityntä. Muun verkkotekniikan siirtyessä pakettiverkkojen päälle ei SDH-verkkoa kannata enää pitää yllä yksittäisten E1-yhteyksien takia. Jotta loppuasiakkaiden palvelut edelleen toimisivat olemassa olevalla tekniikalla ja laatutasolla hankki Karjaan Puhelin NDC Networks Oyltä RAD:in IPmux järjestelmän millä synkroniset E1-yhteydet voidaan toteuttaa emuloituna MPLS/IP-runkoverkossa. “Kaikki on toiminut ihan hyvin. Kokemus on ollut hyvä ja alusta loppuun on ollut aika selkeää. RADin laitteet ovat meille tuttuja entuudestaan. Meillä on kyseessä ollut hieman laajempi käyttöönotto kuin aiemmin.” transmissioasiantuntija Wilhelm Geust Karjaan Puhelimelta kertoo. Lisätietoa Vesa Karpilta.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.