Elenia Lämpö ja NDC Networks solmivat yhteistyösopimuksenElenia Lämpö Oy ja NDC Networks Oy ovat solmineet sopimuksen Elenian langattoman tietoliikenneverkon suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta. Kaukokäyttöverkon tietoliikenneverkkoa koskeva sopimus on 3,5-vuotinen ja se kattaa lämpöverkon ohjaukseen tarvittavien tietoliikennelaitteiden ylläpidon, valvonnan ja huollon. Elenia Lämmön uusi kaukokäyttöverkko perustuu luvanvaraiseen 1.35GHz Kaukokäyttö-WiMAX tekniikkaan. Sillä korvataan nykyinen, vanhoihin puhelinlinjoihin perustuva kaukokäyttöverkko. Langaton WiMAX-tekniikka vähentää tietoliikennekatkoja ja tekee näin verkon etähallinnasta luotettavampaa. WiMAX-ratkaisussa käyttäjäorganisaatiolla on mahdollisuus vaikuttaa sekä varmistuksiin että varavoimaratkaisuihin – ja näin verkon kontrolli säilyy täysin omissa käsissä.