Fastems luottaa NDC:n etäyhteysratkaisuun


NDC toteutti Fastemsin tarpeisiin soveltuvan luotettavan ja skaalautuvan etäyhteysratkaisun. Ratkaisu edesauttaa Fastemsia keräämään aiempaa tehokkaammin tietoa järjestelmistään ja suorittamaan tarvittaessa etäyhteydellisiä huoltotoimenpiteitä. Näin NDC:n etäyhteysratkaisu tukee osaltaan Fastemsin entisestään kasvavaa palveluliiketoimintaa.

Fastemsin teollisuusautomaatiojärjestelmät ovat kriittisen tärkeä osa asiakkaiden tuotantojärjestelmää, joten etäyhteysjärjestelmän on oltava ehdottoman luotettava ja tietoturvallinen. Lisäksi järjestelmän on skaalauduttava kansainvälisesti, ja uusien etäyhteyksien käyttöönoton tulee olla mahdollisimman helppoa. Näistä syistä Fastems valitsi partnerikseen NDC:n.

“NDC on yrityksenä alansa asiantuntija, ja he ymmärsivät nopeasti tarpeemme ja pystyivät toimittamaan meille tarpeitamme vastaavan kokonaisratkaisun. Skaalautuvan kokonaisratkaisun avulla voimme kasvattaa palveluliiketoimintaamme sillä tahdilla kun haluamme”, sanoo Fastemsin CIO Janne Kivinen.

Tamperelainen Fastems on keskittynyt valmistamaan joustavia valmistusjärjestelmiä (FMS) ja robottisoluja lastuavan työstön CNC-koneiden automaatioon sekä tarjoaa muita automaatioon liittyviä palveluja. Se on vuonna 1901 perustettu suomalainen perheyritys, jonka pääkonttori on Tampereella ja tytäryhtiöt seitsemässä Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa ja Japanissa. Henkilöstön määrä on tytäryhtiöt mukaan lukien 380 ja liikevaihto yli 70 miljoonaa euroa.

NDC etäyhteysratkaisu – luotettavat yhteydet tiedonkeruuseen ja etähallintaan

NDC etäyhteysratkaisun avulla toteutat luotettavat ja tietoturvalliset yhteydet teollisuuden tiedonkeruuseen ja etähallintaan. Ratkaisu sisältää kolme osa-aluetta: Päätelaitteet, etäyhteydet sekä hallinta ja monitorointi.

Päätelaitteina käytetään teollisuustason mobiilireitittimiä, jotka kytkeytyvät automaattisesti NDC:n etäyhteyspalveluun. Tämä mahdollistaa tietoturvallisen, kaksisuuntaisen yhteyden asiakkaan järjestelmiin. Hallinta- ja monitorointipalvelun avulla suurienkin laitemäärien hallinta on helppoa, ja monitoroinnin avulla asiakkaalla on jatkuva tilannekuva järjestelmästä. Järjestelmä ei ole laiteriippuvainen, eli siihen voidaan liittää useiden eri valmistajien laitteita asiakkaan tarpeista riippuen.

Kysy lisää!

Kysy lisää NDC:n etäyhteysratkaisuista:

Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.