Isältä pojalle


Tämä on varmasti iloisin uutinen jonka olen saanut kirjoittaa NDC Networksilla viettämänäni aikana: Ryhdyin toissaviikon perjantaina täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja perheyrityksen jatkajaksi, kun ostin NDC Networksin koko osakekannan isältäni Pertti Ahoselta.

NDC: kirjainyhdistelmän lyhyt oppimäärä


​​Vaikka olen vetänyt NDC Networksia vasta pari vuotta, yhteinen taipaleemme on paljon pidempi. Pertti ryhtyi yrittäjäksi vuonna 1980 perustaessaan Timo Kuokan kanssa Nordic Data Comm nimisen firman. Firman toimialana oli lähiverkkotekniikka, joka oli tuolloin uunituore innovaatio. Kun Nordic Data Comm toimitti Silja Serenadeen maailman ensimmäisen ethernet-pohjaisen laivaverkon, minä piirtelin linnunpönttö-macintoshilla firman kalvoja puhtaaksi ja väsäsin välikaapeleita asennusprojekteja varten.