Mobiilireitittimet LTE450-verkkoon


Ukkoverkot Oy:n 450MHz taajudella toimiva LTE-dataverkko on suunniteltu erityisesti yrityksille ja viranomaisille. Verkko soveltuu asiakkaille, joille verkon maantieteellinen kattavuus ja datansiirron luotettavuus ovat ensisijaisen tärkeitä asioita.Ukko Mobile LTE-verkko kattaa 99,9 prosenttia maan väestöstä ja on ylivoimaisesti kattavin 4G-verkko Suomessa. Verkon kuuluvuuskartta on nähtävillä suoraan Ukkoverkkojen www-sivuilla.

NDC:llä täysi valikoima reitittimiä LTE450 verkko soveltuu parhaiten asiakkaille, joille datasiirron luotettavuus on elintärkeää – aivan kuten NDC:n asiakkaille yleensä. Siksi tarjoamme Suomen kattavimman valikoiman mobiililaitteita, jotka tukevat tätä taajuutta.

B+B SmartFlex ja SmartMotion B+B Smartworxin laitteet pohjautuvat modulaariseen reititinkonseptiin, jonka eri tilausoptiot mahdollistavat monipuolisen käytön. LTE450-yhteensopivia laitealustoja on kaksi:


  1. B+B SmartFlex – muovi- tai metallikoteloinen reititin, jossa on yksi mobiiliradio ja kaksi SIM-korttipaikkaa. SmartFlexissä on erityisen paljon suorituskykyä mm. omien sovellusten ja VPN-tunneleiden ajamiseen.

  2. B+B SmartMotion – monitiereititin, jossa on yksi LTE450 radio ja yksi tavallinen LTE-radio. Reitittimessä on yhteensä neljä SIM-korttipaikkaa eri operaattoreiden yhteyksille. SmartMotion soveltuu erittäin kriittisten kohteiden tiedonsiirtoon – esimerkiksi pelastusajoneuvoihin.

Garderos Saksalainen Garderos on ainoastaan räätälöityihin toteutuksiin erikoistunut laitevalmistaja. Laitteiden keskitetty hallintajärjestelmä soveltuu erityisen hyvin laajoihin toteutuksiin. Garderoksen asiakkaat ovat pääasiassa teleoperaattoreita, jonka takia tuotteisiin on saatavissa lisäoptioina mm. ADSL, VDSL2, WLAN, ja ISDN moduuleja.

Lisätietoja Kysy lisää Ukko Mobilen verkosta ja B+B:n päätelaitteista: Mikko Kiertonen, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.