top of page

Monnit langattomat IoT-anturitMonnit on yhdysvaltalainen IoT-anturivalmistaja, joka on erikoistunut pienikokoisiin langattomiin antureihin. Anturivalikoiman avulla voidaan mitata mm. lämpötilaa, kosteutta, kiihtyvyyttä sekä ilmavirtaa. Lisäksi valikoimasta löytyy langattomia yksiköitä, joihin voi liittää muiden valmistajien antureita.

Monnitin etu on laitteiden edullisuus, ja useimmat anturit ovat alle 100€/kpl: Aina ei tarvita teollisuusympäristöön soveltuvia tuhansien eurojen supertarkkoja antureita, vaan taloudellisuus on tärkeintä projektin onnistumiseksi.


Pilvipalvelu ja softarajapinta

Monnitin anturit voidaan liittää osaksi Monnitin iMonnit -pilvipalvelua, jonka avulla dataa voi käsitellä ja tarvittaessa välittää muihin järjestelmiin. Lisäksi Monnit tarjoaa ohjelmistorajapinnan, jonka avulla anturidatan voi integroida helposti osaksi olemassaolevaa valvontajärjestelmää.

Lisätietoja

Tutustu anturivalikoimaan Monnitin sivuilla - tai kysy lisää Monnit-antureista Mikko Kiertoselta, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885

#Etäyhteydet #IoT #Anturit #Monnit

bottom of page