Moxa ioLogik – miljoona anturia verkossa


Moxa ioLogik -tuotteiden avulla on kytketty jo yli miljoona anturia verkkoon maailmanlaajuisesti – eikä ihme: ioLogik on monipuolinen ja joustava tapa rakentaa hajautettua ethernet-I/O:ta. ioLogik -tuotteet koostuvat pienistä ethernetiin kytkettävistä I/O-moduuleista, joiden avulla anturitieto, hälytykset ja ohjaukset voidaan integroida helposti kentältä valvontajärjestelmään. Moxa ioLogik -tuotteita käytetään laajalti myös turva-alalla: Esim. Mirasysin ja ASAN Securityn järjestelmistä löytyy suora integraatio eri ioLogik-malleihin.

Moxa ioLogik -tuotteet ioLogik E1200 -sarja koostuu pienistä DIN-kiskoon asennettavista I/O-moduuleista, joiden I/O-tietoja voidaan kerätä ja ohjata Modbus/TCP:llä. ioLogik E1200 -sarjan tuotteissa on kaksi ethernet-porttia, joiden avulla laitteita voidaan ketjuttaa peräkkäin ilman erillisiä ethernet-kytkimiä. ioLogik E2000 -sarja sisältää myös Moxa Click&Go -logiikan, jonka avulla laitteeseen voi suoraan konfiguroida yksinkertaisia IF-THEN-ELSE -rakenteita, jolloin laite voi tehdä ohjauksia myös paikallisesti ilman kommunikointia valvontajärjestelmän kanssa. ioLogik E2000 -sarjan tuotteissa on myös SNMP-tuki, jolloin I/O-tiedon voi siirtää suoraan SNMP-verkonvalvontajärjestelmään. Näin voidaan toteuttaa esim. laitetilan valvontaratkaisuja ilman erillistä valvontajärjestelmää. Mikäli halutaan rakentaa suurempi I/O-järjestelmä, voidaan käyttää modulaarista ioLogik E4200 -sarjaa lisämoduuleineen. ioLogik E4200 -sarja sisältää kaikki E1200- ja E2000-sarjan ominaisuudet, mutta siihen voidaan liittää jopa satoja I/O-pisteitä, jolloin voidaan rakentaa suurempikin I/O-ratkaisu.

Lisätietoa: Kysy lisää Moxa-tuotteista: Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.