Moxalla järkeä järjestelmäsuunnitteluun


Moxa on teollisuus-IT:n suurimpia laitevalmistajia, jonka kilpailuvaltteja ovat teollisuuden IT-tarpeet kattava portfolio sekä innovatiiviset tuotteet.NDC:n ja Moxan yhteinen historia alkaa vuodesta 2001, jolloin NDC Networks aloitti ensimmäisenä Moxan jälleenmyynnin Suomessa. Moxan suosio on viimeisen 14 vuoden aikana kasvanut merkittävästi, ja se onkin nykyään teollisuuden tietoliikenteen tunnetuimpia merkkejä Suomessa.

Moxalla järkeä järjestelmätoimituksiin Moxan laaja portfolio on parhaimmillaan silloin, kun suunnitellaan suurta yhtenäistä teollisuuden tietoliikenneratkaisua, jossa toimintavarmuutta mitataan järjestelmätasolla eikä yksittäistä komponenttia optimoiden. Kaikki Moxan tuotteet käyvät läpi saman laadunvarmistusprosessin, ja samalla varmistetaan, että eri komponentit toimivat keskenään. Valmiin järjestelmän kaikki hallintatehtävät voidaan hoitaa keskitetysti Moxan MXstudio-ohjelmistolla.

Asiantuntemuksesta apua tekemiseen Olennainen komponentti on myös asiantunteva apu järjestelmän suunnittelussa, toteutuksessa ja jälkihuollossa. Tässä NDC:llä on tapahtunut selkeitä harppauksia eteenpäin viimeisen 6kk aikana. Moxa-ratkaisusuunnittelusta vastaavat Vesa Karppi ja syyskuussa NDC:llä aloittanut Mikko Kiertonen, joka on paiskinut hommia Moxan ratkaisumyyjänä jo vuodesta 2004. Teknisestä tuesta taas vastaa Kimmo Lehtosaari, jolla on 20 vuoden kokemus tietoliikenteen järjestelmäsuunnittelussa.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.