top of page

NDC Networks ja Sierra Wireless yhteistyöhön


NDC Networks ja Sierra Wireless ovat sopineet yhteistyöstä maahantuonnissa, myynnissä ja markkinoinnissa Suomessa. Sierra Wireless on maailman johtavia mobiilireititinvalmistajia, ja he fokusoivat vahvasti teollisen internetin tietoliikenneratkaisuihin.

Sierra Wireless – Mobiilitekniikkaa yli 20 vuoden kokemuksella sierraSierra Wireless on kehittänyt mobiilitekniikkaa hyödyntäviä tuotteita jo yli 20 vuotta, ja se on edelläkävijä monessa mobiilidataan liittyvässä teknologiassa. Sierra Wireless on toimittanyt yli 120 miljoonaa M2M-reititintä maailmanlaajuisesti, ja heillä on yli 400 langattomaan teknologiaan liittyvää patenttia. Sierra Wireless toimittaa mobiiliradiomoduuleita myös monille muille reititinvalmistajille. Sierra Wireless on tunnettu korkealaatuisten mobiilireitittimien lisäksi ehkä markkinoiden parhaasta reitittimien hallinta- ja monitorointiohjelmistosta. Tuotteet on suunniteltu koviin olosuhteisiin, joten ne soveltuvat erinomaisesti mm. teollisuus- ja ajoneuvokäyttöön.

Mobiilireitittimet teollisen internetin sovelluksiin Sierra Wireless AirLink -mobiilireitittimien avulla toteutat IoT-järjestelmän tiedonsiirron luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Sierran laajan tuotevalikoiman ansiosta sopiva reititin löytyy kohteeseen kuin kohteeseen.


Monipuolinen hallinta- ja valvontaratkaisu reitittimille Sierran AirLink Management Service (ALMS) on monipuolinen ja skaalautuva tapa hallita ja valvoa reitittimiä. Ratkaisun avulla reitittimien konfigurointi, käyttöönotto ja monitorointi voidaan järjestää keskitetysti.


Kysy lisää! Kysy lisää Sierra Wireless -reitittimistä ja hallintajärjestelmistä: Mikko Kiertonen, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885.


bottom of page