NPortiin voit luottaa – nyt ja tulevaisuudessa


Moxa NPort on käytännössä muodostunut synonyymiksi laitepalvelimelle, eli sarjaliikenne-ethernet-muuntimelle.Ethernet-pohjaisten järjestelmien yleistyessä ja sarjaliikenteen vähentyessä myös laitepalvelimelle on harvemmin tarvetta. Teollisuudessa on kuitenkin vielä paljon sarjaliikennepohjaisia järjestelmiä, joiden liittäminen verkkoon vaatii sarjaliikennepalvelimen.

Moxa sitoutunut sarjaliikennetuotteisiin Moxa on kehittänyt sarjaliikennetuotteita jo yli 25 vuotta – eikä ole aikeissa lopettaa vielä pitkään aikaan. Monet kilpailevat laitevalmistajat ovat lopettaneet laitepalvelinten kehittämisen, mutta Moxa on päättänyt sitoutua sarjaliikennetuotteiden saatavuuteen ja kehitykseen vielä pitkään. Moxa on myös sitoutunut tukemaan ajuritasolla yleisimpiä olemassaolevia ja tulevia käyttöjärjestelmiä, sekä tarjoamaan tuotetukea sarjaliikennetuotteisiin liittyen.

Lisätietoa: Kysy lisää Moxa-tuotteista: Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.