top of page

Ovatko SCADA-verkkosi Ruggedcom-kytkimet ajan tasalla?


Ruggedcomin kytkimet ovat vakiinnuttaneet paikkansa sähkönjakelun SCADA-verkkojen de facto -standardina korkean luotettavuutensa vuoksi. Tästä johtuen ne ovat myös kiinnostava kohde mahdollisille tietoturvahyökkäyksille.


​ NDC toi ensimmäisten joukossa Ruggedcom kytkimet Eurooppaan jo vuonna 2004, ja olemme jatkaneet yhteistyötä Siemensin ostettua Ruggedcomin vuonna 2012. Olemme keränneet vuosien varrella syvää osaamista tuotteisiin liittyen, ja autamme mielellämme päivittämään Ruggedcom– kytkimesi ajan tasalle. Palvelu sisältää firmware-päivitykset uusimpiin versioihin ja keskeisten tietoturvaominaisuuksien käyttöönoton sekä tarvittaessa myös verkkotopologian optimoinnin. Lisätietoa Kysele lisää: Vesa Karppi, vesa.karppi@ndc.fi, 0400 871 107


bottom of page