PROFINET ja PROFIBUS -ratkaisut Moxalta


Moxa on erikoistunut koko historiansa ajan ratkaisemaan eri väylien yhteensopivuusongelmia. Vuosien ajan Moxa NPort -tuotteiden avulla on liitetty sarjaliikennelaitteita ethernet-verkkoon. Moxa laajentaa jatkuvasti valikoimaansa väylämuuntimien maailmassa: Nyt Moxalta löytyy myös ratkaisut PROFINET- ja PROFIBUS-verkkoihin.

PROFINET-kytkimet Moxa EDS-400A -sarjan hallittavista ethernet-kytkimistä on julkaistu PROFINET-yhteensopivat mallit, 5-porttinen EDS-405A-PN ja 8-porttinen EDS-408A-PN. Nämä kytkimet voidaan liittää suoraan Simatic Step 7 -työkaluun.

PROFIBUS- ja PROFINET-muuntimet Moxa MGate 5102-PBM-PN gateway toimii PROFIBUS-PROFINET -protokollamuuntimena. Laite on helppo konfiguroida, ja se osaa skannata automaattisesti siihen liitetyt PROFIBUS-laitteet. MGate 5102-PBM-PN:ssä on myös microSD -korttipaikka konfiguraation varmuuskopiointia varten. Lisäksi Moxan valikoimista löytyy muunnin PROFIBUS-väylästä Modbus/TCP:hen (MGate 5101-PBM-MN), sekä Modbus RTU -> PROFIBUS -muunnin (MGate 4101-MB-PBS).

Lisätietoa: Kysy lisää Moxa-tuotteista: Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.