Siemens Ruggedcom – legendaarista luotettavuuttaSiemens Ruggedcom on luonut maineensa sähkölaitosympäristössä, jossa se on saanut aseman de facto -kytkinmerkkinä erinomaisen mekaanisen ja softansa luotettavuuden vuoksi. Ruggedcom on toimintavarmuutensa johdosta ylläpitokuluiltaan edullinen ja järkevä valinta verkkoihin, joissa luotettavuudella ja ennakoitavuudella on tärkeä sija. Ne soveltuvat siksi erinomaisesti esim. vaativiin teollisuusympäristöihin, joissa vaaditaan ehdotonta luotettavuutta ja suorituskykyä. Siemens Ruggedcomin tuotevalikoima kattaa koko kirjon 4-porttisesta hallittavasta kytkimestä järeisiin runkoverkon reitittimiin. Lisäksi valikoimaan kuuluu Kaukokäyttö-WiMAX. NDC Networks on toiminut Ruggecomin maahantuojana vuodesta 2006 ja Siemensin partnerina vuodesta 2012. Tarjoamme Ruggedcom-tuotteille ylläpitosopimuksia, joiden turvin päivitämme ja ylläpidämme laitteiden konfiguraatioita ja varmistamme viimeisimpien päivitysten toimivuuden.

Haluaisitko teettää likaiset työt asiantuntijalla? Kysy lisää Siemens Ruggedcom tukipalveluista: Markus Ahonen, markus.ahonen@ndc.fi, 045-6709872


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.