SAF mikroaaltolinkit: Langatonta luotettavuutta


Valokuituyhteyksien vuokraaminen esim. sähköyhtiön runkoverkkoyhteyksiä varten on usein arvokasta, vaikka kuitu olisikin jo saatavissa halutussa osoitteessa. Yhtä toimiva ja luotettava yhteys voidaan rakentaa myös langattomasti mikroaaltolinkkejä käyttäen, ja sillä voidaan toteuttaa joko pää- tai varayhteys. Mikroaaltolinkeillä voidaan yhdistää kohteita kymmenien kilometrien etäisyyksien päässä. Siirtokapasiteettia saadaan jopa yli 1Gbps.


SAF Integra - NDC:n omien projektien luottopelaaja SAF Tehnikan uusin tuote on Integra. Nimensä mukaisesti Integra on all-in-one tuote joka sisältää radion ja tietoliikenneyksikön yksissä kuorissa, ja joissakin tapauksessa myös antennin. Tuotteen sähkönsyöttö hoituu PoE-syötöllä. Integran vahvuuksia ovat mm. jopa 1 Gbit/s kapasiteetti, pieni koko, keveys, energiatehokkuus sekä korroosiovapaa kotelointiratkaisu. Lisäksi Integran mukana tulee nippu todella käytännöllisiä ohjelmistoja, joiden avulla konfigurointi ja ylläpito on suoraviivaista.

Ylläolevat syyt selittävät, miksi käytämme NDC:llä mieluiten aina Integraa kun rakennamme asiakasprojektiin runkoyhteyksiä. Yksinkertaisuuteen perustuva luotettavuus ja suorituskyky ovat vastustamaton yhdistelmä.

Palvelualttius vahvuutena

Kenties tärkein SAF:n ominaisuus on kuitenkin yrityksen palvelualttius. SAF:n toimitusjohtajan Normunds Bergsin sanoin, "mikroaaltolinkkien valmistusta osaa moni, eikä tietyn tason jälkeen linkeissä välttämättä ole suuria suorituskykyeroja. Mutta yritykset erottuvat eniten toisistaan silloin, kun asiakas tarvitsee apua. Me pyrimme olemaan tässä paras."


Lisätietoja NDC:llä on vuosien kokemus luvanvaraisten ja lupavapaiden mikroaaltolinkeistä. Palveluihimme kuuluvat mm. linkkijännesuunnittelu, konfigurointi, käyttöönottoprojektien johtaminen sekä tekninen tuki. Lisätietoja mikroaaltolinkkeihin liittyen: Vesa Karppi, vesa.karppi@ndc.fi, 0400 871 107

#Mikroaaltolinkit #SAF #Langaton

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.