SAF Tehnika ja NDC Networks yhteistyöhönNDC ja SAF Tehnika ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä toimimme SAF:n partnerina ja maahantuojana Suomessa. Sopimuksen syntymisen takana on määrätietoista toimintaa molemmilta yhtiöiltä.


Päämiesvalinta on tarkka paikka

 Koska asiakkaidemme järjestelmissä luotettavuus on keskeistä, pyrimme valitsemaan päämiehiä jotka voivat osoittaa käytännössä tuotteiden luotettavuuden. Parhaimmillaan tämä tarkoittaa referenssejä ja kontakteja, joiden kautta voimme verifioida etteivät laatupuheet ole pelkkää markkinointia.

Taustalla fanaattista asiakastyytyväisyyttä Kiinnostuksemme SAF Tehnikaan alkoi siitä, että myydessämme muita mikroaaltolinkkimerkkejä törmäsimme tyytyväisiin SAF-asiakkaisiin, jotka eivät halunneet kuullakaan muista merkeistä. SAF:n laitteet olivat toimineet heillä vuosia moitteettomasti, eikä uuden tuntemattoman merkin käyttäminen ollut vaivan arvoista. SAF oli onnistunut vuosien näyttöjen perusteella saavuttamaan asiakkaidensa luottamuksen.Palveluosaaminen on toiminnan edellytys molemmille

 Kyky tarjota suunnittelupalveluita ja teknistä tukea on keskeinen valintakriteeri, kun SAF evaluoi jälleenmyyjiä. Tekninen tiimimme uudistui täysin vuoden 2014 aikana, ja nyt tiimiin kuuluu kokeneita verkkotekniikan, radioteknologioiden ja ohjelmistokehityksen ammattilaisia. Tämä on maahantuojalle aika poikkeuksellinen yhdistelmä, ja se näyttää tehoavan: Viime vuonna noin 25% liiketoiminnastamme oli palvelutyötä.

Lisätietoja

Lisätietoa SAF Tehnikan tuotteista saa Vesa Karpilta, vesa.karppi@ndc.fi, 0400 871 107

#SAF #Mikroaaltolinkit #Langaton #Firmajutut

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.