Case: Schneider Electric luottaa MoxaanSchneider Electric on luottanut NDC Networksiin ja sen toimittamiin Moxa-tuotteisiin jo yli 10 vuotta. NDC toimittaa Schneider Electricille mm. Moxa:n valmistamia NPort-päätepalvelimia sekä RAD:n valmistamia paikallismodeemeja. Moxa:n tuotteiden käyttökohteita ovat olleet mm. Schneider Electricin kulunvalvontajärjestelmien kenttälaitteiden liikennöinti Ethernet verkon kautta Esmikko-palvelimeen. RAD:n tuotteiden käyttökohteita ovat olleet vastaavasti pidemmissä yhteyksissä kenttälaitteiden välinen liikennöinti Esmikko-järjestelmässä. Kulunvalvontatuotteiden tuotepäällikkö Arto Pöyhönen kertoo: “Olemme olleet NDC:n asiakkaita jo vuodesta 2005 ja näiden vuosien aikana olemme saavuttaneet hyvän ja luotettavan asiakassuhteen. NDC on tavarantoimittajana täyttänyt toiveemme tuotteiden ja toimitusten osalta. Saamamme tuotetuki ja tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne ovat soveltuneet käyttökohteisiimme erinomaisesti.” Lisätietoja RAD:n ja Moxan tuotteista saat Mikko Kiertoselta, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885.

#Teollineninternet

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.