Sierra RV50 – 4G-reititin alhaisella virrankulutuksellaSierra Wireless AirLink RV50 on markkinoiden energiatehokkain 4G-reititin: Reitittimen tehontarve on alle 1W, kun laite on kytkeytyneenä 4G-verkkoon.

​​Mikäli kaivataan vielä alhaisempaa virrankulutusta, laitteen voi asettaa standby-moodiin, jolloin tehontarve on vain 53mW. Laite voidaan herättää standby-moodista joko ajastetusti tai herätesignaalin avulla.

Soveltuu haastaviin olosuhteisiin

Sierra Wireless AirLink RV50 on pöly- ja roisketiivis, ja se on suunniteltu kestämään tärinää, iskuja ja vaihtelevia lämpötiloja. Laite soveltuu myös ajoneuvokäyttöön laajan käyttöjännitealueensa ja ajoneuvohyväksyntänsä ansiosta. Laite on erittäin pienikokoinen, joten se soveltuu ahtaisiinkin asennuskohteisiin.

Keskitetty hallinta ja monitorointi

Reititintä voidaan hallita ja monitoroida Sierran AirLink Management Servicen (ALMS) avulla. AirLink Management Service (ALMS) on monipuolinen ja skaalautuva tapa hallita ja valvoa reitittimiä. Ratkaisun avulla reitittimien konfigurointi, käyttöönotto ja monitorointi voidaan järjestää keskitetysti. ALMS lisätietoa Sierran sivuilta.

Tekniset tiedot

Sierra Wireless AirLink RV50 ominaisuuksia:

 • 4G LTE-radio, 2xSIM

 • 1×10/100/1000 Ethernet (RJ45)

 • 1xRS-232 (DB9)

 • 1x USB 2.0 (Micro-B)

 • GPS

 • Digital I/O

 • IP64-kotelo, 119 x 34 x 85 mm

 • Ajoneuvohyväksytty (E-mark)

 • Täyttää MIL-STD-810G:n mukaiset isku-, tärinä-, lämpötila- ja kosteusvaatimukset.

 • Käyttölämpötila-alue -30..+70°C

 • Käyttöjännitealue 7..36VDC


Kysy lisää!

Kysy lisää Sierra Wireless -reitittimistä ja hallintajärjestelmistä: Mikko Kiertonen, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885.


NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.