SmartWorx Hub – ammattimainen hallintatyökalu mobiilireitittimille


SmartWorx Hub on B+B-reitittimien hallintaohjelmisto, jonka avulla voidaan hallita ja valvoa suuriakin määriä laitteita. NDC on osallistunut ohjelmiston kehitykseen B+B:n kanssa, ja käytämme sitä itse päivittäin. Näiden seurauksena SmartWorx Hub on mielestämme erinomainen valinta päätelaitteiden hallintaan. Mutta myönnetään - olemme puolueellisia...


Automaattinen käyttöönotto ja laiskat päivitykset

SmartWorx Hubin automaattiset käyttöönottotoiminnot nopeuttavat ja helpottavat uusien laitteiden asennusta. Reitittimen asentajan ei tarvitse olla tietoliikenneasiantuntija: Riittää, että laite kytketään asennettavaan kohteeseen, ja se ottaa automaattisesti yhteyden SmartWorx Hub -serverille ja lataa itselleen sille etukäteen määritellyt konfiguraatiot.

Laitteiden ei tarvitse välttämättä olla päivityshetkellä verkossa: Konfiguraatiot päivittyvät 'laiskasti' eli laitteen liittyessä verkkoon seuraavan kerran. Tämä helpottaa ylläpitotehtäviä merkittävästi.


Ryhmäkohtainen konfigurointi - tehokkuuden salaisuus

Vaikka SmartWorx Hubilla voidaankin editoida yksittäisten reitittimien ominaisuuksia, sen tehokkuuden salaisuus on kyky luoda laiteprofiileja, jotka sisältävät esim. kaikki 300 laitteelle yhteiset asetukset, jonka jälkeen vain laitekohtaiset eroavaisuudet täytyy konfiguroida.

Saimme vuonna 2016 asiakkaan, jonka verkkoon tulee tuhansia mobiilireitittimiä. Tätä varten B+B on kehittänyt SmartWorx Hubiin toiminnallisuutta, jonka avulla tuhansien laitteiden konfiguraatioiden hallinta on mahdollisimman tehokasta. Toiminnallisuus on saatavilla erillisasennettuihin SmartWorx Hub -instansseihin vuoden 2017 lopussa.

IoT ja kätevä ohjelmistopäivitys

B+B:n reitittimien kenties paras ominaisuus on, että niihin voi asentaa itse kehitettyjä ohjelmistoja, joiden avulla reitittimen toiminnallisuutta voidaan laajentaa. Ominaisuus on välttämätön esim. IoT-sovelluksissa. NDC kehittää näitä ohjelmistoja omiin ja asiakkaidensa tarpeisiin.

​​SmartWorx Hubin avulla laitteisin kehitetyt lisäohjelmistot voidaan päivittää automaattisesti, ja mikä parasta, ohjelmistojen asetuksia voidaan editoida SmartWorx Hubin kautta.

Pilveen tai omalle palvelimelle

SmartWorx Hub -toiminnallisuus voidaan toimittaa kolmella eri tavalla:

  1. B+B Advantechin hallinnoimalla julkisella palvelimella

  2. NDC:n hallinnoimalla julkisella palvelimella

  3. Asiakkaan palvelimelle asennetulla palvelimella, jota NDC voi tarvittaessa ylläpitää ja hallinnoida

Lisätietoa


Kysy lisää SmartWorx Hubista Mikko Kiertoselta, mikko.kiertonen@ndc.fi, 050 465 4885

#Mobiilireitittimet #Etäyhteydet

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.