CompleTech ComAnt-antennit


Olemme aloittaneet yhteistyön kotimaisen Oy CompleTech Ltd:n kanssa ja nyt voimme tarjota kokonaisratkaisun radiomodeemiverkkoihin. CompleTech on toimittanut jo 27 vuoden ajan suunnittelemiaan ja valmistamiaan ComAnt-antenneja ammattilaisten radioverkkoihin ympäri maailmaa. Sovellusympäristöinä ovat tyypillisesti suljetut radioverkot kuten SCADA-, telemetria- ja viranomaisjärjestelmät.


Edistyksellinen rakenne

ComAnt- antennit perustuvat hermeettisesti suljettuun IP67-luokiteltuun rakenteeseen. Näin veden, lumen ja jään vaikutus antennin sähköisiin ominaisuuksiin on minimoitu. Antennien rakenteesta johtuen niiden massa sekä tuulikuorma ovat myös erittäin pienet.


Kattava valikoima

Perusvalikoima on laaja ja tarjoaa valmiit vaihtoehdot tavallisimpiin asennuksiin eri säteilykuvioilla ja vahvistuksilla taajuusalueella 60 MHz – 6 GHz. Eri antennien keskinäinen yhdisteleminen mahdollistaa ratkaisut erikoisempiinkin tarpeisiin. Antennien lisäksi valikoimaan kuuluu kattava valikoima tarvikkeita.

Kaikki mitä tarvitset löytyy NDC:ltä

CompleTech ComAnt-antennien myötä pystymme tarjoamaan ja toimittamaan kokonaisratkaisun radiomodeemiverkkoihin. Tarjontamme sisältää radiosuunnittelun, radiolupahakemuksen, CompleTech-antennit, 4RF-radiomodeemit, asennuksen sekä teknisen tuen.


Ota yhteyttä!


Lisätietoja CompleTech ComAnt-tuotteista antaa:

Vesa Karppi, vesa@ndc.fi, 0400-871107

#Langaton

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.