Työympäristö uusiksi!


Olipa hauska huomata mikä vaikutus työympäristön muutoksella on työskentelyyn, vuorovaikutukseen ja toimintatapoihin työpaikalla! Lähtötilanteessa oli pientä muutosvastarintaa havaittavissa, mutta lopputulokseen ovat kaikki tyytyväisiä. Onnistuneen toimistomuutoksen taustalta meillä löytyy yhdessä tekemistä, hulluja ideoita ja hyvä sisustussuunnittelija sparraamassa muutosta.

Projektin aikana olemme osallistuneet maalaamalla seiniä, kokoamalla huonekaluja, etsimällä ukuleleja ja skeittilautoja netistä ja vaihtamalla huonekalujen paikkaa. Nyt kuvia kehiin joku jo varmaan tuskastuneena toteaa, tässä olkaapa hyvä:

Seinä maalausvaiheessa


Huone valmiina


Seinä maalauvaiheessa


Huone valmiina


Myslibaari


Lisää kuvia ja juttua, kun projekti on viimeistelty ja vimeinenkin sisustuselementti saapunut (toivottavasti ensi viikolla!)

Työympäristön muutos – työn tekemisen muutos

Nyt on vaikea sanoa kumpi oikeastaan pisti muutoksen liikkeelle – tarve muuttaa työtapoja vai työympäristöä. Teknisen tiimimme uusissa tiloissa kaikki ovat kuuloetäisyydellä ja ex-tempore palaveri on helposti järjestettävissä kumpaan tahansa päähän työtilaa. Kanban-taulu ja post-it laput ovat muuttaneet tavan järjestää työtä ja työtehtäviä – tiimin kasvaessa tämä on ollut hyödyllinen ja tervetullut muutos.

Yksi työtilamuutoksen tavoitteista oli päästä lattialla lojuvista pahvilaatikoista eroon – kuten huomaatte tältä osin työ on vielä vähän kesken.


Jee, iloisia uutisia teknisen tiimin osalta - saamme lisävahvistuksia maaliskuun loppupuolella! Odotan, että pääsen esittelemään uudet jäsenemme lähiaikoina.NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.