Kun toimisto siirtyy pyörien päälle


Viranomaisten sekä kriittisen infrastruktuurin huollon työtä tehdään suuressa määrin tien päällä. Ajoneuvon tärinä, lämpötilan vaihtelut ja virransyöttö asettavat asennettaville laitteille omat vaatimuksensa, sillä työn on jatkuttava ja tietoliikenteen toimittava tehtävästä riippumatta, joka paikassa ja koko ajan.


Sierra Wireless MP70

Sierra Wireless MP70 on uusinta tekniikkaa oleva mobiilireititin, joka siirtää yhteyden toisen operaattorin verkkoon kun ensisijaiseksi valitun operaattorin verkon palvelu katkeaa. Ajoneuvon sisällä MP70 tarjoaa käyttäjälle Gigabit Ethernet sekä WiFi-liitynnän (2,4 ja 5 GHz). Sen uuden sukupolven paikannin osaa käyttää kaikkia tarjolla olevia satelliittipaikannusjärjestelmiä. Myöhemmin julkaistavan ohjelmistopäivityksen myötä se selviää myös tilanteissa, jolloin satelliittinäkyvyys menetetään. Laite on rakennettu kestämään rankkoja käyttöolosuhteita ja rakenteen osalta se täyttää jopa sotilasstandardien vaatimuksia.<