top of page

Kun toimisto siirtyy pyörien päälle


Viranomaisten sekä kriittisen infrastruktuurin huollon työtä tehdään suuressa määrin tien päällä. Ajoneuvon tärinä, lämpötilan vaihtelut ja virransyöttö asettavat asennettaville laitteille omat vaatimuksensa, sillä työn on jatkuttava ja tietoliikenteen toimittava tehtävästä riippumatta, joka paikassa ja koko ajan.


Sierra Wireless MP70

Sierra Wireless MP70 on uusinta tekniikkaa oleva mobiilireititin, joka siirtää yhteyden toisen operaattorin verkkoon kun ensisijaiseksi valitun operaattorin verkon palvelu katkeaa. Ajoneuvon sisällä MP70 tarjoaa käyttäjälle Gigabit Ethernet sekä WiFi-liitynnän (2,4 ja 5 GHz). Sen uuden sukupolven paikannin osaa käyttää kaikkia tarjolla olevia satelliittipaikannusjärjestelmiä. Myöhemmin julkaistavan ohjelmistopäivityksen myötä se selviää myös tilanteissa, jolloin satelliittinäkyvyys menetetään. Laite on rakennettu kestämään rankkoja käyttöolosuhteita ja rakenteen osalta se täyttää jopa sotilasstandardien vaatimuksia.

Laitehallinta

Keskitetty hallintajärjestelmä on laitteiden määrän kasvaessa on ehdoton edellytys järjestelmän ylläpidon kannalta. Sierra Wireless ALMS-hallintajärjestelmä (AirLink Management System) mahdollistaa kentällä olevien laitteiden konfiguraation muutosten ja ohjelmistopäivitysten tekemisen tehokkaasti ja turvallisesti niiden sijainnista riippumatta.

Käytössä maailmalla

Oheisella videolla Etelä-Walesin poliisin edustajat kertovat kokemuksistaan Sierra Wireless MP70:n käytöstä.

Ota yhteyttä!

Lisätietoja Sierra Wireless tuotteista antavat:

Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050-4654885

Vesa Karppi, vesa@ndc.fi, 0400-871107

#Mobiilireitittimet #Langaton #Etäyhteydet #Kaukokäyttö #IoT

bottom of page