top of page

Uutta kohti intoa puhkuen


Meidän porukalla on hyvä vuosi takana, luja usko kasvuun ja roppakaupalla uudistusmieltä. Rakennamme tulevaisuuttamme rekrytoimalla lisää asiantuntijoita, muokkaamalla työtiloja, uudistamalla prosesseja ja luomalla uusia palvelukonsepteja.


Viime vuonna saatu mahtavan hyvä liikevaihdon kasvu ja tulos mahdollistavat kurkkimisen horisonttiin. Olemme alkuvuoden aikana miettineet mitä haluamme jatkossa tehdä ja miten palvelisimme asiakkaitamme vieläkin paremmin ja monipuolisemmin – siis mitä haluamme asiakkaillemme tänä vuonna luvata!


Palveluita olemme tähän asti toteuttaneet asiakkaiden toiveiden mukaan. Tänä vuonna haluamme tuotteistaa palvelumme paremmin - meidän tehtävä on tietää mitä kaikkea asiakas voisi tulevaisuudessa haluta! Läpinäkyvyys asiakkaalle, mitattavuus ja toimitusvarmuus ovat palvelulupauksia, jotka aiomme lunastaa 2018.


Kasvu vaatii aina myös prosessien ja työkalujen uudistamista, tämän toivomme näkyvän asiakkaillemme toimitusvarmuutena ja parempana viestintänä. Viestinnästä puheen ollen - meidät löytää useammin nyt myös Twitteristä ja Linkedinistä, lupaamme olla aktiivisempia kuin koskaan!


Ja siis - lupaamme tänä vuonna lähettää uutiskirjeitä, kysyä asiakastyytyväisyyttä, olla dynaamisia ja vuorovaikutteisia ja tehdä tämän kaiken energisellä ja uteliaalla mielellä! Kertokaahan meille, missä voimme vielä parantaa!

Ilona Munter

ilona@ndc.fi

+35850 5818218


bottom of page