top of page

Tuliaisia Berliinistä - RAD Partner Meeting 2018


Tämänvuotinen RADin Euroopan Partner Meeting pidettiin tuttuun tapaan Berliinissä. Paikalla oli vajaa sata eurooppalaisten ja venäläisten RAD-partnerien edustajaa sekä RADin johtoa. NDC:ltä mukana oli telepuolen asiantuntijamme Vesa Karppi, ainoana suomalaisena.

Hyvä vuosi & uutuuksia

Kaiken kaikkiaan RAD on menestynyt 2018 Euroopassa hyvin. Kasvua on ollut sekä kriittisen infrastruktuurin että operaattoriverkkojen tuotealueiden puolella. Vaikka RAD on malliesimerkki pitkäikäisiä tuotteita valmistavasta yrityksestä, operaattorimarkkina muuttuu ja RAD:n tuotteet ovat kokeneet useita uudistuksia. Megaplexille on tullut taas runsaasti uutta toiminnallisuutta, uuden vCPE OS -ratkaisun menestykseen uskotaan kovasti, PoE-sovelluksiin tarjotaan PowerFlow-kytkintä, ja energiayhtiöiden verkon suojaukseen on kehitetty uutta SecFlow-kytkintä ja SecurityGateway -palvelinta. Tunnelma tilaisuudessa oli mainio ja tuotelinjojen vetäjät esittelivät vastuualueensa tuotetarjooman ja niiden tulevaisuuden näkymät. Lopuksi kuultiin RAD-partnereiden esityksiä viime vuoden menestystarinoista, joista lähin löytyy Ruotsista lennonvarmistustekniikan parista. Tilaisuus kruunattiin baijerilaistyylisesti erinomaisella illallisella.


Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta tarkemmin!

Vesa Karppi

0400-871107 vesa@ndc.fi


bottom of page