top of page

Testattua: NDC:n reitittimet, yhteensopivia Check Point ja Fortinet -palomuurien kanssaSeuraavan sukupolven palomuurit (NGFW, Next Generation Firewall) pystyvät tehokkaasti suojaamaan yrityksen verkkoja monilta eri hyökkäyksiltä. Suojauskyky ulotetaan keskusmuurilta etäkohteisiin IPSec-tunneleita osaavalla palomuurilla / reitittimellä. Ongelmana on, että vaikka IPSec on periaatteessa standardi, käytännössä NGFW palomuurivalmistajien toteutukset vaihtelevat suuresti - ja toteutukset on usein optimoitu tukemaan vain valmistajan omia päätelaitteita. Tällöin saattaa erehtyä luulemaan, että ainoa luotettava ratkaisu on käyttää palomuurivalmistajan omaa pientä palomuuria etäkohteessa. Nämä ratkaisut ovat kuitenkin laajoissa teollisuuden etäyhteysverkoissa liian kalliita, jolloin ratkaisu jää pahimmillaan kokonaan toteuttamatta. Tätä varten olemme testanneet NDC:n edustamien reitittimien yhteensopivuutta erityisesti Check Pointin ja Fortinetin palomuureja vastaan - ja voimme kertoa, että yhteensopivuus toimii moitteettomasti. Lisäksi mm. B+B Advantechin reitittimet (SmartStart, SmartFlex, SmartMotion) ovat yhteensopivia ns. Large Scale VPN -arkkitehtuureissa. Large Scale VPN -ominaisuuden käyttö on välttämätöntä, jos etäkohteita on verkossa satoja tai tuhansia. NDC on CheckPointin ja Fortinetin partneri.

Lisätietoja:

Check Point Large Scale VPN Fortinetin Auto Discovery VPN NDC reitittimet

Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta tarkemmin!

Markus Ahonen, markus@ndc.fi, 045-6709872


bottom of page