top of page

Esittelyssä Mikko Kiertonen: Projektien alkuvaiheet ovat kriittisiä menestyksen kannalta.Mikko Kiertonen on työskennellyt viimeiset 15 vuotta teollisuuden tietoliikenteen parissa, ja matkan varrella on kertynyt melkoisesti kokemusta alasta.

“IoT-projektit ovat usein R&D-tiimien toteuttamia hankkeita, ja kiire päästä liikkeelle on yleistä. Siksi asiakkailleni on tärkeää, että projektien alkuvaiheessa pystyn tarjoamaan vaihtoehtoisia ratkaisumalleja. Tiivis yhteistyö projektien alkuvaiheessa on paras tapa varmistaa, että kokonaisuudesta saadaan mahdollisimman pitkäikäinen, luotettava ja kustannustehokas."

Mikko jatkaa: "Toinen kriittinen IoT-projektin vaihe on palvelun skaalautuminen. Kun projekti menee tuotantoon, varmistan että laatu säilyy ja yksityiskohdat pysyvät järjestyksessä koko elinkaaren ajan."

NDC:n IoT-ratkaisut ja -palvelut ovat pitkälti Mikon kädenjälkeä, ja perustuvat kymmenien asiakasprojektien kokemukseen: "On mahtavaa olla mukana kehittämässä teollisuuden digitalisaatiota yhdessä asiakkaidemme kanssa. Tässä työssä pääsee kurkistamaan maailman johtavien teknologiayritysten tuotekehitykseen ja näkemään aitiopaikalta mitä tulevaisuus tuo tullessaan."

Mikko soittelee konttorilla välillä myös ukulelea. "Sydäntäni lähellä ovat urheilu, musiikki, hyvä ruoka ja juoma sekä perhe ja ystävät. Tee-se-itse -hengessä on tullut rakennettua pari fillaria, ja uusimpana projektina työn alla on sähköukulele. Kotona viihdetarjonnasta vastaa tällä hetkellä 2-vuotias poika."

Mikko Kiertonen Ratkaisumyynti Teollinen internet

Puh. 050-4654885 mikko@ndc.fi

LinkedIn

Twitter: @mikkokiertonen


bottom of page