Kohtaus ja NDC - yhteisen hyvän asialla


NDC:llä on lisäkseni neljä muuta osakasta: Mikko, Vesa, Ilona ja Kimmo. Kirjoitimme vuonna 2014 osakkaiden kanssa osakasstrategian, jossa määrittelimme, miten haluaisimme yritystä johdettavan omistajien näkökulmasta. Strategiassa otettiin kantaa riskinottoon, pitkäjänteisyyteen, kasvustrategiaan - sekä NDC:n vastuuseen osana yhteiskuntaa.

Olen erityisen ylpeä siitä, mitä kirjasimme osakasstrategian yhteiskuntavastuuseen liittyen: Päätimme, että NDC Networks lahjoittaa joka vuosi 4% verotetusta tuloksestaan hyväntekeväisyyteen, jonka kohde valitaan koko firman yhteisellä äänestyksellä. Vuonna 2016 lahjoitimme Helsinki Missiolle, ja vuoden 2017 äänestyksen päätöksellä lahjoitimme vuodenvaihteessa 21600€ kaupunkiolohuone Kohtaukselle.


Mikä ihmeen Kohtaus?


Kävimme pikkujouluaikaan kuuntelemassa, miten Kohtaus auttaa vähentämään nuorten aikuisten yksinäisyyttä Helsingissä.

Kohtaus ry on vuonna 2014 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on vähentää nuorten aikuisten yksinäisyyttä ja osattomuutta sekä tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. Toteuttaakseen tarkoitustaan, Kohtaus ry ylläpitää Kaupunkiolohuone Kohtaus nimistä urbaania kohtaamis- ja tapahtumapaikkaa Helsingin Vallilassa. Erityisesti syrjäytymisvaarassa olevat 18-29-vuotiaat (ei työssä tai opinnoissa) ovat löytäneet paikan ja kokevat saavansa sieltä seuraa yksinäisiin päiviin sekä tukea oman elämän vaikeisiin tilanteisiin.

“Kun käyn Kohtauksessa, en halua enää kuolla niin usein”, on pysäyttävä palaute 24-vuotiaalta nuorelta naiselta. Kohtauksen Kaupunkiolohuone tarjoaa turvallisen paikan tavata uusia ihmisiä, jutella omista huolista, saada apua asunnon hakemiseen ja työkokeilupaikan hankkimiseen. Itsetuhoiset ajatukset vähenevät koska asiat alkavat vähitellen järjestyä ja ympärille löytyy uusia ihmisiä, jotka haluavat olla läsnä. Kohtauksen ideana onkin mahdollistaa aidot kohtaamiset ja toimia paikkana, jossa jokainen saa olla sellainen kuin on ja sellaisella fiiliksellä kuin on.

Voit tutustua Kohtauksen toimintaan tarkemmin täällä.

#Hyväntekeväisyys #Firmajutut

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.