Esittelyssä Kimmo Lehtosaari: Innovaation ja luotettavuuden yhdistäminen kiehtooKimmo on NDC:n johtava tekninen asiantuntija, jolla on laaja kokemus erilaisista verkko- ja järjestelmäprojekteista vuosikymmenien ajalta. Kimmon erityisosaamista ovat langattomien verkkojen suunnittelu ja toteutus.

"Asiakkailleni tärkeintä on järjestelmän häiriötön ja ennakoitava toiminta, ja pyrin aina tekemään työni laadukkaasti, jotta asiakkaan verkko toimii kuten se on suunniteltu. Jokaiseen verkkoon tulee kuitenkin ongelmia, ja silloin pyrin toimimaan rauhallisesti mutta määrätietoisesti työryhmän kanssa ongelman diagnosoimiseksi ja ratkaisemiseksi."

Kimmon vahvuus ongelmanratkaisijana näkyy myös järjestelmäsuunnittelussa. "Kiinnostavimpia projekteja ovat mielestäni ne, joissa tunnettu ja luotettu ratkaisu vaatii rinnalleen uuden, mahdollisesti vielä testaamattoman ratkaisun. Tämä on ongelmana mielenkiintoinen sen ristiriitaisuuden vuoksi: Miten kehitetään täysin uusi ratkaisu, joka on kuitenkin luotettava?"