AirLink Complete -tukipaketti kaikkiin Sierra Wireless -reitittimiin


Sierra Wireless tarjoaa kaikkien mobiilireitittimien mukana AirLink Complete -tukipaketin ensimmäiseksi vuodeksi veloituksetta. Paketti sisältää keskitetyn laitehallinnan lisäksi mm. suoran teknisen tuen sekä laitteiden firmware-päivityspaketit. Lisätietoa Sierran sivuilla: AirLink Complete


Keskitetty laitehallinta


AirLink Management Service (ALMS) on keskitetty laitehallinta Sierra Wireless -mobiilireitittimille. Laitehallinnan avulla suurtenkin laitemäärien konfiguraatio- ja firmware-päivitykset on helppo tehdä keskitetysti. ALMS antaa myös yksityiskohtaista tietoa laitteista ja niiden tilasta.


Tekninen tuki


AirLink Complete -tukipaketti sisältää myös suoran teknisen tuen Sierralle, sekä asiakasportaalin että 24/7 puhelintuen kautta.


Firmware-päivitykset


Sierra Wireless kehittää laitteitaan jatkuvasti. Firmware-päivitykset sisältävät sekä uusia ominaisuuksia että tietoturvakorjauksia. Ilmaisten firmware-päivitysten avulla laitteet pysyvät ajan tasalla. Lisäksi firmware-päivitykset on helppo jakaa laitteille ALMS:n avulla.


The Source


AirLink Complete -tukipaketin myötä saat pääsyn myös Sierra Wireless Source-portaaliin, joka sisältää kattavat tekniset dokumentaatiot kaikista Sierran tuotteista ja palveluista. Lisäksi Sourcessa on aktiivinen keskustelufoorumi, jossa voi keskustella Sierran teknisen tuen ja muiden käyttäjien kanssa laitteiden ja ratkaisujen yksityiskohdista.


3 vuoden takuu


Kaikilla Sierra Wireless -reitittimillä on kolmen vuoden takuu, joka on laajennettavissa ostohetkellä viideksi vuodeksi.


Kysy lisää!


Kysy lisätietoja Sierra Wireless reitittimistä ja ratkaisuista:


Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.