top of page

Celerway GO - erinomaisen vakaa verkkoyhteys ja tietoturva siellä missä sinäkin.
Celerway Go tarjoaa erinomaisen ratkaisun tietotyöläisen etäyhteysratkaisuksi tienpäällä, matkoilla, mökillä... missä vain sinäkin olet!


Pienikokoinen mobiilireititin, joka tarjoaa 2-SIM korttipaikan avulla erittäin stabiilin ja kattavan kuuluuvuden. GO valitsee automaattisesti parhaan kuuluvuuden tarjoavan verkko-operaattorin yhteyden. Tämä on erittäin tärkeää etenkin Teams palaverien yhteydessä, jossa verkkoa kuormitetaan usein myös videokuvalla. Laitteeseen voi liitää vaikeita olosuhteita varten erityyppisiä ulkoisia antenneja parantamaan yhteyden laatua. Sisäänrakennetun akun avulla teet töitä jopa 7h ajan laiturin nokassa, pihalla, melkein missä haluat!


Celerway GO on kehitetty Norjassa mutta palvelinyhteyttä ylläpidetään Suomesta. Tarjoamme aina viimeisimmän ja turvallisimman laiteohjelmiston sille. Laitteesa on myös sisäänrakennettu VPN, sekä IPsec, joiden avulla turvaat tietosi julkisissa tai omassa Wi-Fi verkossa olessasi. Tai jos olet ulkomailla, voit hyödyntää vapaa-ajalla kotimaan TV-palveluja.


Celerway GO saatavissa 3 vuoden sopimuksella, joka sisältää laitteen, mobiiliyhteyden ja laitepäivitykset. Sopimuskauden jälkeen laite on sinun ja voit jatkaa sen käyttöä.


Lue case study, kuinka Istekki Oy ratkaisi asiakaansa ongelman Celerway GO:n avulla.

Tuotesivut löydät täältä!


Kysy lisää:

Key Account Manager

Jyri Vilamo

jyri@ndc.fi

040-1468424bottom of page