Ceragon radiolinkit: kapasiteettia ja luotettavuutta kriittisiin sovelluksiinRadiolinkkikapasiteettia nykyajan vaatimusten mukaisesti


Olipa sitten kyseessä 5G-transmissio, energian ja lämmön siirto, perusteollisuus tai kansallinen turvallisuus, niin aina tarvitaan luotettavia, turvallisia ja suorituskykyisiä tietoliikenneyhteyksiä. Kuidulla mennään sinne, minne päästään ja milloin se on kustannustehokasta. Kun kuidulle tarvitaan vaihtoehto, se löytyy moderneista IP-radiolinkeistä, joista saadaan väännettyä kapasiteettia sekä pieniin että suuriin tarpeisiin luotettavasti ja tietoturvaa unohtamatta!Ceragon - johtava radiolinkkitoimittaja usealla markkinalla

NDC:n kattavaan langattomien tietoliikenneratkaisujen valikoimaan kuuluu nykyisin myös Ceragonin radiolinkkiratkaisut. Ceragon on ollut markkinoiden johtavia radiolinkkitoimittajia jo yli 20 vuoden ajan ja sen tuotteita on toimitettu yli miljoona kappaletta ympäri maailmaa. Ceragonilla on erityisen vahva jalansija erilaisissa kriittisen infrastruktuurin sekä kansallisen turvallisuuden tietoliikenneverkoissa.Ceragon tuotteet

Suosittu Ceragon FibeAir IP-20 radiolinkkiperhe sisältää monipuoliset vaihtoehdot kaikille Suomessakin yleisesti käytetyille taajuusalueille:

  • IP-20S tarjoaa modernin, turvallisen ja suorituskykyisen perusratkaisun useimpiin tarpeisiin.

  • IP-20C on ensimmäinen aito "multi-core" mikroaaltoradiolinkki, jonka kapasiteettia tai redundanttisuutta voidaan muuttaa tai monistaa yksinkertaisesti rakentamalla haluttu HW-konfiguraatio samaan tyyliin kuin legoja rakennetaan.

  • IP-20G on perinteinen sisä- ja mastoyksikköön perustuva jaettu ratkaisu, joka tukee myös TDM-yhteyksiä. Jos käytössä on uusimista vaativia vanhoja Ceragon IP-10 radiolinkkejä, voidaan niiden toimivia mastoyksikköjä edelleen käyttää ja tarvittaessa vaihtaa vain uudet IP-20G sisäyksiköt.

Linkkien kapasiteetti on lisenssipohjainen ja mahdollistaa edullisemmat ratkaisut siellä missä kapasiteettia tarvitaan vähemmän.


Ceragonin valikoimasta löytyy myös IP-50 radiolinkit suuremmille runkoyhteyksille sekä pyörivä PointLink antennijalustajärjestelmä erityisesti merenkulun tietoliikennetarpeisiin.


NDC Networks Oy on langattoman tietoliikenteen erikoisasiantuntija

Lisätietoja NDC:llä on pitkä kokemus luvanvaraisten ja lupavapaiden taajuusalueiden radiolinkeistä. Palveluihimme kuuluvat mm. linkkijännesuunnittelu, konfigurointi, käyttöönottoprojektien johtaminen sekä tekninen tuki.


NDC Networks Oy on luotettava ja osaava kumppanisi kaikissa langattoman tiedonsiirron asioissa. Ota yhteyttä ja keskustellaan asiasta lisää!Ota yhteyttä!


Vesa Karppi, 0400-871107, vesa@ndc.fi

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.