Esittelyssä Joram Puumala: Sinnikkyyttä ja pipolätkääTiimimme nuorin jäsen Joram vastaa NDC:n asiakasprojektien ohjelmistokehityksestä sekä NDC:n omien työkaluketjujen kehityksestä ja ylläpidosta. Lisäksi Joram vastaa asiakkaiden järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.


Yhteistyö asiakkaan kanssa on parhaimmillaan silloin, kun dialogi on vaivatonta: "Asiakkailleni tärkeintä on se, että kun kysymyksiä herää tai apua tarvitaan, ei tarvitse yksin painia ongelmien kanssa, vaan niitä päästään yhdessä ratkomaan. Vedän keskusteluun mukaan tarpeen vaatiessa muita NDC:läisiä, jotta ongelmat saadaan selätettyä yhdessä."


Järjestelmäkehitysprojekteissa Joram on periksiantamaton: Vaikka kehityshankkeissa projektin tavoitteet tiedetäänkin, teknisten haasteiden ratkaiseminen vaatii luovaa ongelmanratkaisukykyä ja sinnikästä asennetta. Asenne näkyi myös aikanaan Haaga-Helialle tehdyssä lopputyössä, josta Joram sai erityismaininnan - ja kirjoitettiin siitä uutisartikkelikin: Harvemmin lopputyönä tehty 200-rivinen koodinpätkä säästää 20000€!


Työn ulkopuolella Joram on innokas pipolätkän pelaaja ja höntsäfutaaja. Joram on vankkumaton Boston Bruins -fani, joka käy tuon tuosta Bostonissa katsomassa NHL-pelejä.


Joram Puumala

Järjestelmäasiantuntija


Puh. 09-8039099

joram@ndc.fi

Linkedin

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.