top of page

Etäyhteyksien operointi palveluna


NDC RemoteConnect on kokonaisratkaisu etähuollon ja tiedonkeruun etäyhteyksiin. Hoidamme verkon operoinnin puolestasi, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi.


Optimoi liiketoimintaasi


NDC RemoteConnectin avulla etäkohteesi ovat aina tavoitettavissa. Voit kerätä kohteista reaaliaikaista dataa, suorittaa huoltotoimenpiteitä ja tehdä vianselvitystä mistä ja milloin tahansa. Näin optimoit huoltoliiketoimintaasi ja tarjoat asiakkaillesi nopeampaa ja laadukkaampaa palvelua.


Vapaudu rajoitteista


NDC RemoteConnect toimii missä tahansa, operaattorista ja yhteystavasta riippumatta. Voit käyttää kohteen olemassaolevaa verkkoyhteyttä tai mitä tahansa mobiiliverkkoa, maasta ja operaattorista riippumatta. Palvelu ei myöskään ole sidottu yhteen ainoaan laitevalmistajaan, joten voit luottaa palvelun jatkuvuuteen pitkälle tulevaisuuteen.


Kasva nopeasti ja hallitusti


NDC RemoteConnectin käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Palvelu on käyttövalmis tunneissa, ja uusien kohteiden lisääminen palveluun on automaattista: Päätelaite kytkeytyy palveluun heti saadessaan verkkoyhteyden. Etäkohteiden kytkemiseen ei siis tarvita tietoliikenneasiantuntijaa. Tästä syystä palvelun laajentaminen on nopeaa ja edullista.


Tarkka tilannekuva


Jokainen kohde on automaattisen verkonvalvonnan piirissä. Näin saat välittömästi tiedon, jos etäkohteen verkkoyhteydessä on ongelmia. Verkonvalvontanäkymän avulla voit tutkia yksityiskohtaisesti eri kohteiden reaaliaikaista tilaa ja historiatietoa.


Aina ajan tasalla


Pidämme jatkuvasti palvelun ja päätelaitteet ajan tasalla parhaan tietoturvan ja toimivuuden varmistamiseksi. Näin voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen, ja luottaa verkon operoinnin ja ylläpidon meidän harteillemme.


Kysy lisää!

Ota yhteyttä ja keskustellaan miten NDC RemoteConnect -palvelu voisi auttaa teidän liiketoimintaanne! Järjestämme mielellämme myös erilaisia demoja jossa voi nähdä palvelun käytännössä.

Mikko Kiertonen, mikko@ndc.fi, 050 465 4885


bottom of page