top of page

Fortinet - suorituskykyistä kyberturvallisuutta


Tietoturvan kulmakivet


Kyberturvallisuudesta huolehtimista ei voi sivuuttaa missään verkossa tai organisaatiossa. Palomuurit ovat jokaisen verkkoympäristön kulmakiviä siinä missä kytkimet ja reitittimet. Palomuurien lisäksi verkkojen ja tiedon suojausta tehdään nykyisin myös monella muulla tasolla ja eri keinoin. Verkkojen kyberturvallisuuden takaamiseksi tarjoamme kumppanimme Fortinetin huippulaadukkaita tuotteita sekä toimisto- että teollisuusverkkoihin.Miksi Fortinet?


Fortinetin tuotteilla turvataan suuryrityksien, palveluntarjoajien ja julkishallinnon liiketoimintaa ympäri maailman. Fortinet Security Fabric on alan monipuolisin ja suorituskykyisin kyberturvallisuusalusta. Se on automaattisesti toimiva kokonaisuus kaikkien verkon osien suojaamiseen - olipa kyseessä fyysinen verkko, virtuaalikoneet, sovellukset, pilviympäristö tai mobiililaitteet. Yli 480000 asiakasyritystä ympäri maailman luottaa Fortinetiin ja suojaa liiketoimintaansa sen tuotteilla.Uusia Fortinet tuotteita


Fortinetin monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät fyysiset ja virtuaaliset palomuurit, verkkokytkimet, WiFi-tukiasemat kaikkiin tarpeisiin. Valikoiman uutuuksia ovat:

  • FEX-511F 5G FortiExtender on huippunopea langaton päätelaite teollisuuden tai toimistojen tarpeisiin. Se tarjoaa lisäksi NGFW palomuuriominaisuudet sekä Secure SD-WAN toiminnallisuuden.

  • FortiSwitch 108F -kytkinsarja: 8 porttisia L2-kytkimiä 10G uplinkeillä ja PoE-syötöllä.Eikä tässä vielä kaikki...


Kun organisaatiossanne halutaan saada palveluna kokonaisvaltaiset maailmanluokan kyberturvallisuusratkaisut liiketoiminnan suojaamiseksi päätelaitteista pilvipalveluihin ja verkoista sovelluksiin - on NDC Networksin emoyhtiö Cinia palveluksessanne. Jatkuva havainnointi, erilaisiin kyberuhkiin varautuminen ja niiden eliminointi sekä nopea poikkeamiin reagointi ovat avainasemassa kyberturvallisuuden hallinnassa. Cinian kyberturvallisuusratkaisuista löydät lisää tietoa oheisen linkin takaa: Kyberturvallisuusratkaisut | Cinia


 
 


Kysy Fortinet tuotteista:

Vesa Karppi

Sales, Critical Infrastructure

0400–871107

vesa@ndc.fi


bottom of page