HW Group - Uusi edustus valikoimaan!
HW Groupin IoT laitteet

NDC on laajentanut IoT tuotevalikoimaansa HW Groupin tuotteilla. HW Group tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja helposti käyttöön otettavia antureita, sekä datankeruulaitteita. Käytön helppoutta lisää kolmelle laitteelle ilmainen SensDesk dashboard, joka kerää kaiken datan yhteen, web pohjaiseen käyttöliittymään. Tämä on laajennettavissa edullisesti kattamaan laajempiakin kokonaisuuksia.


HW Groupin älykkäiden antureiden ja SensDeskin avulla voit mitata, kerätä, monitoroida ja valvoa mitä erilaisempia kohteita ja käyttötarkoituksia, esimerkiksi: Logistiikka ja kuljetus, älykaupungit, data- ja palvelinkeskukset, vähittäiskaupat, työmaat, julkiset rakennukset…


Tutustu HW Groupin tuotevalikoimaan tarkemmin täältä https://www.ndc.fi/hw-group


NDC on HW Groupin maahantuoja ja asiantuntija Suomessa.


NDC Networks Oy kumppanina

NDC Networks Oy on toiminut jo 26 vuotta yhteiskunnan kriittisen infrastruktuurin tietoliikenteen parissa. Me pystymme toteuttamaan tietoliikenneverkon ja IoT ratkaisun suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon. Toteutuksemme vastaa tulevaisuuden toiminnallisuus-, laatu-, kapasiteetti- ja tietoturvahaasteisiin. Ymmärrämme kriittisen infrastruktuurin tietoliikenteen eritystarpeet ja pystymme tarjoamaan teitä palvelevan kokonaisuuden siten, että voitte itse keskittyä omaan ydinliiketoimintaanne.

NDC Networks Oy on luotettava ja osaava kumppanisi tietoliikenne- ja IoT-asioissa. Ota yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä sinulle sopivan ratkaisun!

NDC Networks Oy on osa Cinia Oy konsernia.

Ota yhteyttä!

Jyri Vilamo, 0400-1468424, jyri@ndc.fi


Kirjoitettu: 26.05.2020

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.