Esittelyssä Jyri Vilamo: Asiakkaan ja hifilaitteiden kuuntelijaJyri Vilamo liittyi NDC:n myyntitiimiin huhtikuun 2020 alussa. Jyrillä on yli 20v kokemusta hyvinkin erilaisista tekonlogia-alan tehtävistä ja organisaatioista - kokemusta löytyy sekä startupin perustamisesta että isojen organisaatioiden prosesseista (mm. Nokia, Microsoft, Santander).

”Työtehtäväni ovat vaihdelleet myynnistä ja tuotehallinnasta aina projektipäällikön hommiin asti. Langattomat ratkaisut, IoT ja erilaiset järjestelmähankkeet ovat tulleet tutuiksi urani aikana, ja tuttuja ovat sekä yritysten että kuluttajien tarpeiden ymmärtäminen. Teknologia-ala muuttuu nopeasti, ja uutta tulee koko ajan. Maahan ei voi jäädä makaamaan!” Näkemystä ja kokemusta siis löytyy.

Jyri jatkaa: "Yhteistä aiemmille tehtävilleni on se, että olen aina toiminut ”asiakkaan äänenä” - tavoitteenani on aina ollut varmistaa, että ratkaisu vastaa asiakkaan tarpeita. Ajatuksena tämä on helppo: Asiakkaan ymmärtäminen on edellytys onnistuneelle ratkaisulle. Mutta käytännön tasolla tämä vaatii aitoa sitoutumista asiakkaan kuunteluun ja haastamiseen."


Jyri käyttää vapaa-aikansa urheillen ja on aktiivinen reserviläinen. Lisäksi sydäntä lähellä on HiFi: "Urani alkuvaiheessa myin hifilaitteita, ja se jäi harrastukseksi. Etenkin vanhemmat, 70-80 -luvulla valmistetut vintagelaitteet ovat lähellä sydäntäni."

Jyri Vilamo Key Account Manager 040-1468424 jyri@ndc.fi LinkedIn

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2018 and beyond. All your base are belong to us.