Liikkuvan kaluston verkkolaitteet ja antennitAjoneuvot - liikkuivatpa ne sitten maalla, merellä tai kiskoilla - ovat haastava paikka mobiilireitittimille. Vaihtuvat sää- ja lämpötilaolosuhteet, tärinä, pöly ja ahtaat asennuspaikat asettavat erityisvaatimuksia ajoneuvoon sopivalle ratkaisulle. Poimimme valikoimastamme esimerkkejä hyväksi havaituista tuotteista ja tulevista uutuuksista.Wlan-verkko ajoneuvoon

Teltonika RUT955 on teollisuustason monipuolinen LTE 4G (Cat4)-reititin, jossa on 2 SIM korttipaikkaa ja erittäin monipuoliset liitännät. Sillä voit rakentaa esimerkiksi bussin asiakaskäyttöön oman wlan-verkon


Ajoneuvodatan keruu CAN- ja I/O-väylistä


Teltonika FMC640 on LTE 4G CAN + I/O -logger on ajoneuvojen seurantapalvelujen rakennuspalikaksi. Pienikokoinen ja omalla varavirta-akulla varustettu FMC640 lukee dataa tärkeimmistä rajapinnoista - ja välittää tiedon esim. Azure IoT Hubiin. Teltonikan FOTA palvelun saat etähallinnan laitteellesi.


Pieni "jokapaikan höylä"


Sierra Wireless RV55 on pieni ja jämäkästi rakennettu reititin, joka toimii vuodesta toiseen ajoneuvokäytössä. Jos tavoitteena on luotettavuus ja hyvä suorituskyky, tämä on paras valinta. LTE-A Pro tuki, WiFi, GPS ja IP64-suojaus tekee tästä laitteesta ideaalin vaikkapa työkoneisiin ja rekkoihin.Tukevaa tekoa!


Sierra Wireless MP70 on suunniteltu vaativiin ajoneuvosovelluksiin. Monipuolisten liitäntöjensä ansiosta reitittimeen voi kytkeä useita toimilaitteita. Toimii hyvin myös moottoripyörissä ja partioveneissä!


Alan ensimmäinen 5G malli ajoneuvoihin


Sierra Wireless MG90 5G on ajoneuvokäytöön suunniteltu kahden 5G/LTE-radion reititin, joka tarjoaa häiriötöntä tiedonsiirtoa vaativimpiin viranomaistarpeisiin.
Uutuus 5G tulossa Q2/21

Advantech ICR-4453 on uusi ultranopea 5G reititin. Tuki myös LTE ja 3G verkkoille siellä, missä 5G verkko ei saatavilla. Advantechin reitityssofta tarjoaa monia mahdollisuuksia. Liitännät ovat erittäin monipuoliset ja tukeva, metallinen kotelo sekä toimivuus vaativissakin olosuhteissa.


Varmuutta ja luotettavuutta yhteyksiin Gigabitin nopeudella!


Celerway Stratus sisältää mobiiliyhteyksille optimoidun kuorman tasaajan, joka ennakoi mobiiliyhteyksien heikkenemistä ja varmistaa yhteyden toimivuuden, ja tuottaa kaikista luotettavimman yhteyden. Erityisesti hälytysajoneuvoihin soveltuva tuote.
Cinia custom-ratkaisut


Sintrones Vbox on suorituskykyinen, modulaarinen ajoneuvotietokone, joka varustetaan tarpeen mukaisilla toimilaitteilla (modeemit, Wi-Fi-kortit, CAN-lukijat jne.). Käyttöjärjestelmänä kovennettu ja erittäin tietoturvallinen Linux-versiomme. Laitteessa voidaan toteuttaa mm. Fortinet SD-WAN, digitaalisten näyttöjen ohjaus, liittää se ajoneuvon väylään ja muita ajoneuvon operatiivisen toiminnan kannalta keskeisiä toimintoja, jotka aikaisemmin ovat olleet erillisissä laitteissa. Cinian softaosaamisella ratkaisemme vaikeimmatkin ongelmat.


_________________________________________________________________________


Antennispesialistin ratkaisut ajoneuvoihin


Great White 4G/5G antenni MiMo tekniikkaa hyödyntäen. Optiona myös WiFi ja GPS. Musta ja valkoinen malli.

Bumber 4G/3G/2G antenni puskuriasennuksiin. Käyttöympäristö -30 > +80C.
GPSD Sharkee 4G/3G/2G antenni MiMo tekniikkaa hyödyntäen ja GPS tuella. Optiona ”piiska-antenni” UHF ja VHF taajuuksille.Kysy custom ratkaisuista Kysy laitteista


Tero Martti Jyri Vilamo

Custom Solution Manager Key Account Manager

040–526 25 99 040–146 84 24

tero.martti@cinia.fi jyri@ndc.fi

NDC Networks Oy

Niittymäentie 9

02200 Espoo

Finland

Y-tunnus: 0362440-9

ALV: FI03624409

Tietosuojapolitiikka

  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Social Icon

© NDC Networks Oy 2021 and beyond. All your base are belong to us.